Item Details

Изобретение религии : десекуляризация в постсоветском контексте

Izobretenie Religii: Desekuli͡arizat͡sii͡a V Postsovetskom Kontekste

научные редакторы Ж. В. Кормина, А. А. Панченко, С. А. Штырков
nauchnye redaktory Zh. V. Kormina, A. A. Panchenko, S. A. Shtyrkov
Format
Book
Published
Sankt-Peterburg : Evropeĭskiĭ universitet v Sankt-Peterburge, 2015.
Санкт-Петербург : Европейский университет в Санкт-Петербурге, 2015.
Language
Russian
Series
Studia Ethnologica
Studia Ethnologica (Saint Petersburg, Russia)
ISBN
9785943801921, 5943801928
Description
279 pages : color illustrations ; 22 cm.
Notes
Includes bibliographical references.
Technical Details
  • Access in Virgo Classic

  • LEADER 02134cam a2200445Ii 4500
    001 u6672055
    003 SIRSI
    005 20160108115853.0
    008 151111s2015 ru a b 000 0 rus d
    020
      
      
    a| 9785943801921
    020
      
      
    a| 5943801928
    035
      
      
    a| (Sirsi) o928719443
    035
      
      
    a| (OCoLC)928719443
    043
      
      
    a| e-ur---
    040
      
      
    a| PIT b| eng e| rda c| PIT
    050
      
    4
    a| BL980.S65 b| I96 2015
    066
      
      
    c| (N
    245
    0
    0
    6| 880-01 a| Izobretenie religii : b| desekuli͡arizat͡sii͡a v postsovetskom kontekste / c| nauchnye redaktory Zh. V. Kormina, A. A. Panchenko, S. A. Shtyrkov.
    880
    0
    0
    6| 245-01/(N a| Изобретение религии : b| десекуляризация в постсоветском контексте / c| научные редакторы Ж. В. Кормина, А. А. Панченко, С. А. Штырков.
    264
      
    1
    6| 880-02 a| Sankt-Peterburg : b| Evropeĭskiĭ universitet v Sankt-Peterburge, c| 2015.
    880
      
    1
    6| 264-02/(N a| Санкт-Петербург : b| Европейский университет в Санкт-Петербурге, c| 2015.
    300
      
      
    a| 279 pages : b| color illustrations ; c| 22 cm.
    336
      
      
    a| text b| txt 2| rdacontent
    337
      
      
    a| unmediated b| n 2| rdamedia
    338
      
      
    a| volume b| nc 2| rdacarrier
    490
    1
      
    a| Studia Ethnologica
    504
      
      
    a| Includes bibliographical references.
    651
      
    0
    a| Former Soviet republics x| Religion y| 21st century.
    651
      
    0
    a| Former Soviet republics x| Religious life and customs.
    700
    1
      
    6| 880-03 a| Kormina, Zh. V. q| (Zhanna Vladimirovna) e| editor.
    880
    1
      
    6| 700-03/(N a| Кормина, Ж. В. q| (Жанна Владимировна), e| editor.
    700
    1
      
    6| 880-04 a| Panchenko, A. A. q| (Aleksandr Aleksandrovich) e| editor.
    880
    1
      
    6| 700-04/(N a| Панченко, А. А. q| (Александр Александрович), e| editor.
    700
    1
      
    6| 880-05 a| Shtyrkov, S. A., e| editor.
    880
    1
      
    6| 700-05/(N a| Штырков, С. А., e| editor.
    830
      
    0
    a| Studia ethnologica (Saint Petersburg, Russia)
    994
      
      
    a| Z0 b| VA@
    596
      
      
    a| 14
    999
      
      
    a| BL980 .S65 I96 2015 w| LC i| X031744721 l| BY-REQUEST m| IVY t| BOOK

Availability

Google Preview

Library Location Map Availability Call Number
Ivy By Request N/A Available