Item Details

La StB: El Brazo de la KGB En Uruguay : Los Archivos Secretos del Espionaje Comunista Desde los Años '60

Vladimír Petrilák, Mauro Abranches Kraenski
Format
Book
Published
Montevideo, Uruguay : Planeta, noviembre de 2018
Edition
1a. edición
Language
Spanish
ISBN
9789974891944, 9974891949
Description
463 pages : illustrations ; 23 cm
Notes
Includes bibliographical references.
Technical Details

  • LEADER 01920cam a2200493 i 4500
    001 u8334232
    003 SIRSI
    005 20190930172851.0
    008 190410s2018 uy a b 000 0 spa c
    010
      
      
    a| 2019308161
    020
      
      
    a| 9789974891944
    020
      
      
    a| 9974891949
    035
      
      
    a| (OCoLC)1096283409
    042
      
      
    a| pcc
    043
      
      
    a| e-cs--- a| s-uy---
    040
      
      
    a| STF b| eng e| rda c| STF d| OCLCO d| OCLCA d| OCLCF d| DLC d| OCLCQ d| OCLCO d| IXA
    050
      
    4
    a| HV8202.3.A45 b| S737 2018
    050
      
    4
    a| HV8202.3.A45 b| P487 2018
    100
    1
      
    a| Petrilák, Vladimír, e| author.
    245
    1
    3
    a| La StB : b| el brazo de la KGB en Uruguay : los archivos secretos del espionaje comunista desde los años '60 / c| Vladimír Petrilák, Mauro Abranches Kraenski.
    250
      
      
    a| 1a. edición.
    264
      
    1
    a| Montevideo, Uruguay : b| Planeta, c| noviembre de 2018
    264
      
    4
    c| ©2018
    300
      
      
    a| 463 pages : b| illustrations ; c| 23 cm
    336
      
      
    a| text b| txt 2| rdacontent
    337
      
      
    a| unmediated b| n 2| rdamedia
    338
      
      
    a| volume b| nc 2| rdacarrier
    504
      
      
    a| Includes bibliographical references.
    610
    1
    0
    a| Czechoslovakia. b| Státní bezpečnost x| History.
    650
      
    0
    a| Espionage, Czechoslovak z| Uruguay x| History.
    650
      
    0
    a| Espionage, Communist z| Uruguay x| History.
    650
      
    0
    a| Intelligence service z| Czechoslovakia x| History.
    610
    1
    7
    a| Czechoslovakia. b| Státní bezpečnost. 2| fast 0| (OCoLC)fst00719206
    650
      
    7
    a| Espionage, Communist. 2| fast 0| (OCoLC)fst00915396
    650
      
    7
    a| Espionage, Czechoslovak. 2| fast 0| (OCoLC)fst01741886
    650
      
    7
    a| Intelligence service. 2| fast 0| (OCoLC)fst00975848
    651
      
    7
    a| Czechoslovakia. 2| fast 0| (OCoLC)fst01212490
    651
      
    7
    a| Uruguay. 2| fast 0| (OCoLC)fst01202667
    655
      
    7
    a| History. 2| fast 0| (OCoLC)fst01411628
    700
    1
      
    a| Kraenski, Mauro "Abranches", e| author.
    994
      
      
    a| Z0 b| VA@
    596
      
      
    a| 3
    999
      
      
    a| HV8202.3 .A45 S737 2018 w| LC i| X032645638 l| STACKS m| CLEMONS t| BOOK

Availability

Google Preview

Loading availability information...