Item Details

La Explosión de la Crisis Global [electronic resource]: América Latina y Chile En la Encrucijada

Hugo Fazio ... [et al.] ; Claudio Lara Cortés (editor)
Format
EBook; Book; Online
Published
Santiago : LOM Ediciones : Escuela Latinoamericana de Estudios de Postgrado y Políticas Públicas, Universidad ARCIS, 2009.
Edition
1. ed
Language
Spanish
Series
Ciencias Humanas. Economía
Ciencias Humanas Economía
ISBN
9789560000972, 9560000977
Description
Mode of access: World wide Web.
Notes
Includes bibliographical references.
Logo for Copyright Not EvaluatedCopyright Not Evaluated
Technical Details

  • LEADER 01491cam a2200397 a 4500
    001 u7718365
    003 SIRSI
    005 20190508062242.0
    006 m d
    007 cr n
    008 110906s2009 cl a sb 000 0 spa d
    010
      
      
    a| 2011523797
    020
      
      
    a| 9789560000972
    020
      
      
    a| 9560000977
    035
      
      
    a| (WaSeSS)ssj0000727057
    040
      
      
    a| STF c| STF d| COO d| DLC d| WaSeSS
    042
      
      
    a| pcc
    043
      
      
    a| s-cl--- a| cl-----
    050
    0
    0
    a| HC192 b| .E975 2009
    245
    0
    3
    a| La explosión de la crisis global h| [electronic resource] : b| América Latina y Chile en la encrucijada / c| Hugo Fazio ... [et al.] ; Claudio Lara Cortés (editor).
    250
      
      
    a| 1. ed.
    260
      
      
    a| Santiago : b| LOM Ediciones : b| Escuela Latinoamericana de Estudios de Postgrado y Políticas Públicas, Universidad ARCIS, c| 2009.
    490
    1
      
    a| Ciencias humanas. Economía
    504
      
      
    a| Includes bibliographical references.
    538
      
      
    a| Mode of access: World wide Web.
    650
      
    0
    a| Global Financial Crisis, 2008-2009.
    651
      
    0
    a| Chile x| Economic conditions y| 1988-
    651
      
    0
    a| Latin America x| Economic conditions y| 1982-
    655
      
    0
    a| Electronic books.
    700
    1
      
    a| Fazio, Hugo.
    700
    1
      
    a| Lara, Claudio.
    710
    2
      
    a| Digitalia Hispanica
    830
      
    0
    a| Ciencias humanas. p| Economía.
    856
    4
    0
    u| http://RE5QY4SB7X.search.serialssolutions.com/?V=1.0&L=RE5QY4SB7X&S=JCs&C=TC0000727057&T=marc
    596
      
      
    a| 1
    999
      
      
    a| XX(7718365.1) w| WEB i| 7718365-1001 l| INTERNET m| UVA-LIB t| INTERNET

Availability

Google Preview

Read Online