Item Details

Candombe Beat: Origen y Creadores de Un Sonido Con Identidad

Nelson Caula
Format
Book
Published
Montevideo : Ediciones B, abril de 2018.
Edition
Primera edición
Language
Portuguese
ISBN
9789974718821, 9974718821
Description
351 pages ; 23 cm
Notes
Includes bibliographical references.
Technical Details
  • Access in Virgo Classic

  • LEADER 01008cam a2200337 i 4500
    001 u7717419
    003 SIRSI
    005 20180918121651.0
    008 180917e201804 bl b 000 0 por c
    020
      
      
    a| 9789974718821
    020
      
      
    a| 9974718821
    035
      
      
    a| (OCoLC)1052621875
    042
      
      
    a| pcc
    043
      
      
    a| s-uy---
    040
      
      
    a| STF b| eng e| rda c| STF
    050
      
    4
    a| ML3487.U8 b| C38 2018
    100
    1
      
    a| Caula, Nelson, d| 1954- e| author.
    245
    1
    0
    a| Candombe beat : b| origen y creadores de un sonido con identidad / c| Nelson Caula.
    250
      
      
    a| Primera edición.
    264
      
    1
    a| Montevideo : b| Ediciones B, c| abril de 2018.
    264
      
    4
    c| ©2018
    300
      
      
    a| 351 pages ; c| 23 cm
    336
      
      
    a| text 2| rdacontent
    337
      
      
    a| unmediated 2| rdamedia
    338
      
      
    a| volume 2| rdacarrier
    504
      
      
    a| Includes bibliographical references.
    650
      
    0
    a| Popular music z| Uruguay x| History and criticism.
    994
      
      
    a| Z0 b| VA@
    596
      
      
    a| 12
    999
      
      
    a| ML3487 .U8 C38 2018 w| LC i| X032210386 l| STACKS m| MUSIC t| BOOK

Availability

Google Preview

Library Location Map Availability Call Number
Music Stacks N/A Available