Item Details

Hergé: Le Feuilleton Intégral

avec la collaboration de Jean-Marie Embs, Philippe Mellot et Benoît Peeters
Format
Book
Published
Bruxelles : Éditions Moulinsart : Casterman, [2015]-<2017>
Language
French
Variant Title
Feuilleton intégral
ISBN
9782203098183, 220309818X, 9782203098251, 2203098252, 9782203098268, 9782203098244, 2203098244
Contents
  • [tome] 6. 1935-1937 : Les Nouvelles aventures de Tintin et Milou: L'Oreille cassée. Jo, Zette et Jocko: Le Rayon du mystère. Quick et Flupke: Gamins de Bruxelles
  • [tome] 7. 1937-1939 : Les Nouvelles aventures de Tintin: Île noire. Les Mésaventures de: Jef Debakker. Jo, Zette et Jocko: Le Rayon du mystère. Quick et Flupke: Gamins de Bruxelles
  • [tome] 8. 1938-1940: Les Nouvelles aventures de Tintin: Tintin en Syldavie. Jo, Zette Et Jocko. Monsieur Bellum. Les Nouvelles Adventures De Tintin Et Milou
  • [tome] 9. 1940-1943 : Les Aventures de Tintin et Milou: Le crabe aux pince d'or ; L'étoile mystérieuse ; Le secret de la licorne ; Le trésor de Rackham le Rouge ; Dupont et Dupond Détectives
  • [tome] 11. 1950-1958 : Les Aventures de Tintin et Milou: Objectif lune ; On a marché sur la lune ; L'Affaire Tournesol ; Coke en stock. Les Aventures de Jo, Zette et Jocko: La Vallée des cobras.
Description
volumes <6-7, 9, 11> : chiefly illustrations (chiefly color) ; 30 x 24 cm
Notes
  • With supplementary essays and biographical documents on Hergé and Studios Hergé.
  • Set to be complete in 12 volumes. Tome 11 published first (©2015).
  • Includes bibliographical references.
Technical Details

  • LEADER 03565cam a22005894i 4500
    001 u7050537
    003 SIRSI
    005 20170425132219.0
    008 160226m20159999be a b6 000 1dfre d
    020
      
      
    a| 9782203098183 q| (t. 6)
    020
      
      
    a| 220309818X q| (t. 6)
    020
      
      
    a| 9782203098251 q| (t. 7)
    020
      
      
    a| 2203098252 q| (t. 7)
    020
      
      
    a| 9782203098268 q| (t. 9)
    020
      
      
    a| 9782203098244 q| (t. 11)
    020
      
      
    a| 2203098244 q| (t. 11)
    035
      
      
    a| (Sirsi) o941257111
    035
      
      
    a| (OCoLC)941257111
    043
      
      
    a| e-be---
    040
      
      
    a| CUY b| eng e| rda c| CUY d| CGU
    050
      
    4
    a| PN6790.B42 b| H47 2015
    100
    0
      
    a| Hergé, d| 1907-1983, e| author, e| illustrator.
    245
    1
    0
    a| Hergé : b| le feuilleton intégral / c| avec la collaboration de Jean-Marie Embs, Philippe Mellot et Benoît Peeters.
    246
    3
    0
    a| Feuilleton intégral
    264
      
    1
    a| Bruxelles : b| Éditions Moulinsart : b| Casterman, c| [2015]-<2017>
    300
      
      
    a| volumes <6-7, 9, 11> : b| chiefly illustrations (chiefly color) ; c| 30 x 24 cm
    336
      
      
    a| text b| txt 2| rdacontent
    336
      
      
    a| still image b| sti 2| rdacontent
    337
      
      
    a| unmediated b| n 2| rdamedia
    338
      
      
    a| volume b| nc 2| rdacarrier
    500
      
      
    a| With supplementary essays and biographical documents on Hergé and Studios Hergé.
    500
      
      
    a| Set to be complete in 12 volumes. Tome 11 published first (©2015).
    504
      
      
    a| Includes bibliographical references.
    505
    1
      
    a| [tome] 6. 1935-1937 : Les Nouvelles aventures de Tintin et Milou: L'Oreille cassée. Jo, Zette et Jocko: Le Rayon du mystère. Quick et Flupke: Gamins de Bruxelles -- [tome] 7. 1937-1939 : Les Nouvelles aventures de Tintin: Île noire. Les Mésaventures de: Jef Debakker. Jo, Zette et Jocko: Le Rayon du mystère. Quick et Flupke: Gamins de Bruxelles -- [tome] 8. 1938-1940: Les Nouvelles aventures de Tintin: Tintin en Syldavie. Jo, Zette Et Jocko. Monsieur Bellum. Les Nouvelles Adventures De Tintin Et Milou -- [tome] 9. 1940-1943 : Les Aventures de Tintin et Milou: Le crabe aux pince d'or ; L'étoile mystérieuse ; Le secret de la licorne ; Le trésor de Rackham le Rouge ; Dupont et Dupond Détectives -- [tome] 11. 1950-1958 : Les Aventures de Tintin et Milou: Objectif lune ; On a marché sur la lune ; L'Affaire Tournesol ; Coke en stock. Les Aventures de Jo, Zette et Jocko: La Vallée des cobras.
    650
      
    0
    a| Comic books, strips, etc. z| Belgium y| 20th century.
    600
    0
    0
    a| Hergé, d| 1907-1983.
    610
    2
    0
    a| Studios Hergé x| History.
    650
      
    0
    a| Cartoonists z| Belgium y| 20th century v| Biography.
    600
    0
    0
    a| Tintin c| (Fictitious character) x| History.
    700
    1
      
    a| Embs, Jean-Marie, e| contributor.
    700
    1
      
    a| Mellot, Philippe, e| contributor.
    700
    1
      
    a| Peeters, Benoît, d| 1956- e| contributor.
    994
      
      
    a| Z0 b| VA@
    596
      
      
    a| 14
    852
      
      
    b| CLEMONS c| STACKS
    866
      
    0
    8| 1 a| v.6-9,11
    999
      
      
    a| PN6790 .B42 H47 2015 v.6 w| MONO-SER c| 1 i| X031814876 d| 10/31/2019 e| 10/10/2019 l| BY-REQUEST m| IVY r| Y s| Y t| BOOK u| 4/25/2017 x| MEMBERCOPY 1| 2018CLEM
    999
      
      
    a| PN6790 .B42 H47 2015 v.11 w| MONO-SER c| 1 i| X031815237 d| 10/31/2019 e| 10/10/2019 l| BY-REQUEST m| IVY r| Y s| Y t| BOOK u| 7/24/2017 x| ADD 1| 2018CLEM
    999
      
      
    a| PN6790 .B42 H47 2015 v.9 w| MONO-SER c| 1 i| X031812106 d| 10/31/2019 e| 10/10/2019 l| BY-REQUEST m| IVY r| Y s| Y t| BOOK u| 11/17/2017 x| ADD 1| 2018CLEM
    999
      
      
    a| PN6790 .B42 H47 2015 v.8 w| MONO-SER c| 1 i| X032212195 d| 10/31/2019 e| 10/10/2019 l| BY-REQUEST m| IVY r| Y s| Y t| BOOK u| 12/12/2018 x| ADD
    999
      
      
    a| PN6790 .B42 H47 2015 v.7 w| MONO-SER c| 1 i| X031814877 d| 10/31/2019 e| 10/10/2019 l| BY-REQUEST m| IVY r| Y s| Y t| BOOK u| 5/30/2017 x| ADD 1| 2018CLEM

Availability

Google Preview

Loading availability information...