Item Details

عاديات اليمن : مذكرات المتصرف يوسف بك حسن، ١٩٠٩-١٩٢١

ʻĀdiyāt Al-Yaman: Mudhakkirāt Al-Mutaṣarrif Yūsuf Bik Ḥasan, 1909-1921

يوسف بك حسن ؛ تحقيق عاصم يوسف حسن
Yūsuf Bik Ḥasan ; taḥqīq ʻĀṣim Yūsuf Ḥasan
Format
Book
Published
al-Mukhtārah [Lebanon] : al-Dār al-Taqaddumīyah, 2014.
المختارة [لبنان] : الدار التقدمية، 2014.
Edition
al-Ṭabʻah al-ūlá
الطبعة الأولى
Language
Arabic
Description
587 pages : illustrations, maps, facsimiles ; 24 cm
Notes
Includes bibliographical references.
Technical Details

  • LEADER 01788cam a2200409Mi 4500
    001 u6909296
    003 SIRSI
    005 20161114114815.0
    008 151019s2014 le abh b 000 0 ara d
    035
      
      
    a| (Sirsi) o958186244
    035
      
      
    a| (OCoLC)958186244
    040
      
      
    a| HLS b| eng e| rda c| HLS d| OCLCO
    066
      
      
    c| (3
    090
      
      
    a| DS247.Y47 b| H37 2014
    100
    1
      
    6| 880-01 a| Ḥasan, Yūsuf Bik, d| 1886-1969, e| author.
    245
    1
    0
    6| 880-05 a| ʻĀdiyāt al-Yaman : b| mudhakkirāt al-Mutaṣarrif Yūsuf Bik Ḥasan, 1909-1921 / c| Yūsuf Bik Ḥasan ; taḥqīq ʻĀṣim Yūsuf Ḥasan.
    250
      
      
    6| 880-06 a| al-Ṭabʻah al-ūlá.
    264
      
    1
    6| 880-07 a| al-Mukhtārah [Lebanon] : b| al-Dār al-Taqaddumīyah, c| 2014.
    300
      
      
    a| 587 pages : b| illustrations, maps, facsimiles ; c| 24 cm
    336
      
      
    a| text b| txt 2| rdacontent
    337
      
      
    a| unmediated b| n 2| rdamedia
    338
      
      
    a| volume b| nc 2| rdacarrier
    504
      
      
    a| Includes bibliographical references.
    600
    1
    0
    a| Ḥasan, Yūsuf Bik, d| 1886-1969.
    651
      
    0
    a| Yemen (Republic) x| History y| 20th century.
    651
      
    0
    a| Yemen (Republic) x| Officials and employees v| Biography.
    651
      
    0
    a| Yemen (Republic) x| Social conditions y| 20th century.
    700
    1
      
    a| Ḥasan, ʻĀṣim Yūsuf, e| editor.
    752
      
      
    a| Lebanon d| Mukhtārah.
    880
    1
      
    6| 100-01 a| حسن، يوسف بك، d| 1886-1969, e| author.
    880
    1
    0
    6| 245-05 a| عاديات اليمن : b| مذكرات المتصرف يوسف بك حسن، ١٩٠٩-١٩٢١ / c| يوسف بك حسن ؛ تحقيق عاصم يوسف حسن.
    880
      
      
    6| 250-06 a| الطبعة الأولى.
    880
      
    1
    6| 264-07 a| المختارة [لبنان] : b| الدار التقدمية، c| 2014.
    994
      
      
    a| Z0 b| VA@
    596
      
      
    a| 14
    999
      
      
    a| DS247 .Y47 H37 2014 w| LC i| X031797778 l| BY-REQUEST m| IVY t| BOOK

Availability

Google Preview

Loading availability information...