Item Details

Россия и Запад в болдинских произведениях А.С. Пушкина : "Моцарт и Сальери", "Повести покойного Ивана Петровича Белкина"

Rossii͡a I Zapad V Boldinskikh Proizvedenii͡akh A.S. Pushkina: "Mot͡sart I Salʹeri", "Povesti Pokoĭnogo Ivana Petrovicha Belkina"

В.И. Коровин
V.I. Korovin
Format
Book
Published
Moskva : "Russkoe slovo," 2013.
Москва : "Русское слово," 2013.
Language
Russian
ISBN
9785000071823, 5000071824
Description
604 pages : illustrations ; 22 cm
Notes
Includes bibliographical references.
Technical Details
  • Access in Virgo Classic

  • LEADER 01705cam a22003613i 4500
    001 u6423051
    003 SIRSI
    005 20150827140207.0
    008 150204s2013 ru a b 000 0 rusod
    020
      
      
    a| 9785000071823
    020
      
      
    a| 5000071824
    035
      
      
    a| (Sirsi) o902843533
    035
      
      
    a| (OCoLC)902843533
    040
      
      
    a| COO b| eng e| rda c| COO d| OCLCO d| NOC
    066
      
      
    c| (N
    090
      
      
    a| PG3350 b| .K6467 2013
    100
    1
      
    6| 880-01 a| Korovin, V. I. q| (Valentin Ivanovich), e| author.
    245
    1
    0
    6| 880-02 a| Rossii͡a i Zapad v boldinskikh proizvedenii͡akh A.S. Pushkina : b| "Mot͡sart i Salʹeri", "Povesti pokoĭnogo Ivana Petrovicha Belkina" / c| V.I. Korovin.
    264
      
    1
    6| 880-03 a| Moskva : b| "Russkoe slovo," c| 2013.
    300
      
      
    a| 604 pages : b| illustrations ; c| 22 cm
    336
      
      
    a| text 2| rdacontent
    337
      
      
    a| unmediated 2| rdamedia
    338
      
      
    a| volume 2| rdacarrier
    504
      
      
    a| Includes bibliographical references.
    600
    1
    0
    6| 880-04 a| Pushkin, Aleksandr Sergeevich, d| 1799-1837 x| Criticism and interpretation.
    880
    1
      
    6| 100-01/(N a| Коровин, В. И. q| (Валентин Иванович), e| аУТХОР.
    880
    1
    0
    6| 245-02/(N a| Россия и Запад в болдинских произведениях А.С. Пушкина : b| "Моцарт и Сальери", "Повести покойного Ивана Петровича Белкина" / c| В.И. Коровин.
    880
      
    1
    6| 264-03/(N a| Москва : b| "Русское слово," c| 2013.
    880
    1
    0
    6| 600-04/(N a| Пушкин, Александр Сергеевич, d| 1799-1837 x| Criticism and interpretation.
    994
      
      
    a| Z0 b| VA@
    596
      
      
    a| 2
    999
      
      
    a| PG3350 .K6467 2013 w| LC i| X031664967 l| STACKS m| ALDERMAN t| BOOK

Availability

Google Preview

Library Location Map Availability Call Number
Alderman Stacks Map Available