Item Details

Cosmos: Ensayo de Una Descripción Física del Mundo

Alexander von Humboldt ; edición e introducción de Sandra Rebok
Format
Book
Published
Madrid : Los Libros de la Catarata, 2011.
Language
Spanish
German (translated from)
Uniform Title
Kosmos Spanish
ISBN
9788483195970 (Libros de la Catarata), 8483195976 (Libros de la Catarata), 9788400093082 (Consejo Superior de Investigaciones Científicas), 8400093089 (Consejo Superior de Investigaciones Científicas)
Description
xxxii, 958 p., [4] p. of plates : ill. ; 32 cm.
Notes
  • Translated from the German.
  • Includes bibliographical references.
Technical Details

  • LEADER 01439cam a2200397Ma 4500
    001 u6107382
    003 SIRSI
    005 20130717133814.0
    008 110816s2011 sp af b 000 0 spa d
    020
      
      
    a| 9788483195970 (Libros de la Catarata)
    020
      
      
    a| 8483195976 (Libros de la Catarata)
    020
      
      
    a| 9788400093082 (Consejo Superior de Investigaciones Científicas)
    020
      
      
    a| 8400093089 (Consejo Superior de Investigaciones Científicas)
    035
      
      
    a| (Sirsi) o755070662
    035
      
      
    a| (OCoLC)755070662
    040
      
      
    a| UKMGB b| eng c| UKMGB d| PL# d| OCLCQ d| C3L d| OCLCQ
    041
    1
      
    a| spa h| ger
    082
    0
    4
    a| 911 2| 21
    090
      
      
    a| Q158 b| .H8718 2011
    100
    1
      
    a| Humboldt, Alexander von, d| 1769-1859.
    240
    1
    0
    a| Kosmos. l| Spanish
    245
    1
    0
    a| Cosmos : b| ensayo de una descripción física del mundo / c| Alexander von Humboldt ; edición e introducción de Sandra Rebok.
    260
      
      
    a| Madrid : b| Los Libros de la Catarata, c| 2011.
    300
      
      
    a| xxxii, 958 p., [4] p. of plates : b| ill. ; c| 32 cm.
    500
      
      
    a| Translated from the German.
    504
      
      
    a| Includes bibliographical references.
    650
      
    0
    a| Cosmography.
    650
      
    0
    a| Physical geography.
    650
      
    0
    a| Astronomy.
    650
      
    0
    a| Science x| History.
    700
    1
      
    a| Rebok, Sandra.
    710
    2
      
    a| Consejo Superior de Investigaciones Científicas (Spain)
    994
      
      
    a| Z0 b| VA@
    596
      
      
    a| 14
    999
      
      
    a| Q158 .H8718 2011 w| LC i| X031605214 l| BY-REQUEST m| IVY t| BOOK

Availability

Google Preview

Loading availability information...