Item Details

Riparia Dans l'Empire Romain: Pour la Définition du Concept : Actes des Journées D'étude de Québec, 29-31 Octobre 2009

sous la direction de Ella Hermon ; préface de Robert J. Naiman, Henri Décamps et Michael E. McClain
Format
Book
Published
Oxford : J. and E. Hedges Ltd., 2010.
Language
Text in French, English, Italian and Spanish with summaries in English and French
Series
BAR International Series
ISBN
9781407304724 (pbk.), 1407304720 (pbk.)
Description
x, 338 p. : ill. (some col.), maps ; 30 cm.
Notes
Includes bibliographical references.
Series Statement
BAR international series ; 2066
Technical Details
  • Access in Virgo Classic

  • LEADER 01995cam a2200481 a 4500
    001 u5743011
    003 SIRSI
    005 20120820161446.0
    008 100310s2010 enkab b 100 0 fre
    010
      
      
    a| 2010362761
    019
      
      
    a| 540271736
    020
      
      
    a| 9781407304724 (pbk.)
    020
      
      
    a| 1407304720 (pbk.)
    035
      
      
    a| (Sirsi) o559767267
    035
      
      
    a| (OCoLC)559767267 z| (OCoLC)540271736
    040
      
      
    a| UKM b| eng c| UKM d| SUC d| ERASA d| YDXCP d| DLC d| OCLCA d| OCLCQ
    041
    0
      
    a| fre a| mul b| eng b| fre
    042
      
      
    a| ukblsr
    043
      
      
    a| mm-----
    050
      
    4
    a| QH150 b| .R57 2010
    082
    0
    4
    a| 333.9170937 2| 22
    245
    0
    0
    a| Riparia dans l'Empire romain : b| pour la définition du concept : actes des journées d'étude de Québec, 29-31 octobre 2009 / c| sous la direction de Ella Hermon ; préface de Robert J. Naiman, Henri Décamps et Michael E. McClain.
    260
      
      
    a| Oxford : b| J. and E. Hedges Ltd., c| 2010.
    300
      
      
    a| x, 338 p. : b| ill. (some col.), maps ; c| 30 cm.
    490
    1
      
    a| BAR international series ; v| 2066
    504
      
      
    a| Includes bibliographical references.
    546
      
      
    a| Text in French, English, Italian and Spanish with summaries in English and French.
    650
      
    0
    a| Riparian areas z| Rome x| Management v| Congresses.
    650
      
    0
    a| Riparian areas z| Mediterranean Region x| Management v| Congresses.
    650
      
    0
    a| Riparian ecology z| Rome v| Congresses.
    650
      
    0
    a| Riparian ecology z| Mediterranean Region v| Congresses.
    650
      
    0
    a| Coastal zone management z| Rome v| Congresses.
    650
      
    0
    a| Coastal zone management z| Mediterranean Region v| Congresses.
    650
      
    0
    a| Coastal ecology z| Rome v| Congresses.
    650
      
    0
    a| Coastal ecology z| Mediterranean Region v| Congresses.
    651
      
    0
    a| Rome x| Antiquities v| Congresses.
    651
      
    0
    a| Mediterranean Region x| Antiquities v| Congresses.
    700
    1
      
    a| Hermon, Ella.
    830
      
    0
    a| BAR international series ; v| 2066.
    994
      
      
    a| Z0 b| VA@
    596
      
      
    a| 4
    999
      
      
    a| QH150 .R57 2010 w| LC i| X030856600 k| CHECKEDOUT l| OVERSIZE m| FINE-ARTS t| BOOK

Availability

Google Preview

Library Location Map Availability Call Number
Fine Arts CHECKED OUT N/A Unavailable