Item Details

Revue Belge D'archéologie et D'histoire de L'art

Académie Royale D'archéologie de Belgique; Fondation Universitaire de Belgique
Format
Journal/Magazine
Published
Bruxelles : Académie royale d'archéologie de Belgique, 1931-
Language
French
Variant Title
Belgisch tijdschrift voor oudheidkunde en kunstgeschiedenis v. 9-
Abbreviated Title
Rev. belge archéol. hist. art
Title History Note
Formed by the union of: Académie royale d'archéologie de Belgique. Bulletin; and: Académie royale d'archéologie de Belgique. Annales de l'Académie royale d'archéologie de Belgique.
ISSN
0035-077X
Description
v. : ill. ; 26 cm.
Notes
  • Added title: v. 9-, Belgisch tijdschrift voor oudheidkunde en kunstgeschiedenis.
  • Includes section "Bibliographie."
Journal Frequency
Annual, 1977-
Publication History
T. 1, fasc. 1 (janv. 1931)-
Technical Details
  • Access in Virgo Classic

  • LEADER 08767cas a2201489 a 4500
    001 u492104
    003 SIRSI
    005 20120510151513.0
    008 750907c19319999be ar 0 b0fre c
    010
      
      
    a| 32022458 z| sn 90005508
    035
      
      
    a| (Sirsi) o01607886
    040
      
      
    a| MUL c| MUL d| COO d| NYS d| AIP d| NSD d| NST d| DLC d| SYS d| GUA d| NLM d| OCLCQ d| NLGGC d| LVB d| OCLCQ d| HEBIS d| GBVCP d| UKMGB d| UPM
    012
      
      
    i| 9112
    022
      
      
    a| 0035-077X l| 0035-077X 2| z
    035
      
      
    a| (OCoLC)1607886
    042
      
      
    a| nsdp a| pcc
    043
      
      
    a| e-be---
    050
    0
    0
    a| N2 b| .R37
    210
    0
      
    a| Rev. belge archéol. hist. art
    222
      
    0
    a| Revue belge d'archéologie et d'histoire de l'art
    245
    0
    0
    a| Revue belge d'archéologie et d'histoire de l'art.
    246
    1
    3
    a| Belgisch tijdschrift voor oudheidkunde en kunstgeschiedenis f| v. 9-
    260
      
      
    a| Bruxelles : b| Académie royale d'archéologie de Belgique, c| 1931-
    300
      
      
    a| v. : b| ill. ; c| 26 cm.
    310
      
      
    a| Annual, b| 1977-
    321
      
      
    a| Quarterly, b| 1931-1976
    362
    0
      
    a| T. 1, fasc. 1 (janv. 1931)-
    500
      
      
    a| Added title: v. 9-, Belgisch tijdschrift voor oudheidkunde en kunstgeschiedenis.
    504
      
      
    a| Includes section "Bibliographie."
    515
      
      
    a| Vols. for 1947/1948 issued combined as t. 17.
    515
      
      
    a| Vols. for t. 80 (2011)- issued in two parts.
    550
      
      
    a| Issued by: 1931-, Académie royale d'archéologie de Belgique, under the auspices of the Fondation universitaire de Belgique.
    580
      
      
    a| Formed by the union of: Académie royale d'archéologie de Belgique. Bulletin; and: Académie royale d'archéologie de Belgique. Annales de l'Académie royale d'archéologie de Belgique.
    650
      
    0
    a| Art v| Periodicals.
    650
      
    0
    a| Art z| Belgium v| Periodicals.
    650
      
    0
    a| Archaeology v| Periodicals.
    651
      
    0
    a| Belgium x| Antiquities v| Periodicals.
    710
    2
      
    a| Académie royale d'archéologie de Belgique.
    710
    2
      
    a| Fondation universitaire de Belgique.
    780
    1
    4
    a| Académie royale d'archéologie de Belgique. t| Bulletin w| (OCoLC)6297043
    780
    1
    4
    a| Académie royale d'archéologie de Belgique. t| Annales de l'Académie royale d'archéologie de Belgique w| (OCoLC)1607574
    850
      
      
    a| DLC a| NcD
    891
    0
    3
    9| 853 8| 1 a| t. b| fasc. u| 4 v| r i| (year) w| q
    891
    4
    0
    9| 863 8| 1.1 a| 1 i| 1931
    891
    2
    0
    9| 853 8| 2 a| (*) i| (year) w| a
    891
    4
    1
    9| 863 8| 2.1 a| <70> i| <2001>
    936
      
      
    a| 61 (1992) LIC
    994
      
      
    a| Z0 b| VA@
    596
      
      
    a| 4
    852
    0
      
    b| FINE-ARTS c| JOURNALS h| N2 i| .R37 x| pattern #001640--use v./yr. =| 27661
    853
    2
      
    8| 5 a| (yr.) b| v. v| c
    853
    2
      
    8| 6 a| (yr.) b| v. v| c c| no. u| 2 v| c
    866
      
    0
    8| 1 a| v.1-72 (1931-2003),
    866
      
    0
    8| 1 z| v.74 (2005),
    866
      
    0
    8| 1 a| v.80-81 (2011-2012),
    866
      
    0
    8| 1 a| v.83-85 (2014-2016),
    866
      
    0
    8| 1 a| v.87 (2018)
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.58 1989 w| LCPER i| X001656608 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.59 1990 w| LCPER i| X001907624 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.60 1991 w| LCPER i| X002091553 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.1 1931 w| LCPER i| X002142743 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.2 1932 w| LCPER i| X002142742 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.3 1933 w| LCPER i| X002142741 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.4 1934 w| LCPER i| X002142740 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.5 1935 w| LCPER i| X002142761 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.6 1936 w| LCPER i| X002142760 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.7 1937 w| LCPER i| X002142759 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.8 1938 w| LCPER i| X002142758 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.9 1939 w| LCPER i| X002142757 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.10 1940 w| LCPER i| X002142756 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.11 1941 w| LCPER i| X002142755 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.12 1942 w| LCPER i| X002142754 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.13 1943 w| LCPER i| X002142753 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.14-15 1944-45 w| LCPER i| X002142752 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.16-17 1946-48 w| LCPER i| X002142751 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.18-19 1949-50 w| LCPER i| X002142762 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.20 1951 w| LCPER i| X002142763 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.21 1952 w| LCPER i| X002142764 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.22 1953 w| LCPER i| X002142765 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.23 1954 w| LCPER i| X002142766 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.24 1955 w| LCPER i| X002142767 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.25 1956 w| LCPER i| X002142768 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.26 1957 w| LCPER i| X002142769 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.27 1958 w| LCPER i| X002142770 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.28-29 1959-60 w| LCPER i| X002142771 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.30-33 1961-64 w| LCPER i| X002142772 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.34-35 1965-66 w| LCPER i| X002142916 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.36-37 1967-68 w| LCPER i| X002142917 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.38-39 1969-70 w| LCPER i| X002142918 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.40 1971 w| LCPER i| X002142919 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.41 1972 w| LCPER i| X002142920 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.42 1973 w| LCPER i| X002142921 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.43 1974 w| LCPER i| X002142922 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.44-45 1975-76 w| LCPER i| X002142923 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.46 1977 w| LCPER i| X002142924 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.47 1978 w| LCPER i| X002142925 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.48 1979 w| LCPER i| X002142926 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.49-50 1980-81 w| LCPER i| X002142927 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.51 1982 w| LCPER i| X002142928 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.52 1983 w| LCPER i| X002142929 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.53 1984 w| LCPER i| X002142930 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.54 1985 w| LCPER i| X002142931 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.55 1986 w| LCPER i| X002142932 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.56 1987 w| LCPER i| X002142933 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.57 1988 w| LCPER i| X002142934 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.61 1992 w| LCPER i| X002165549 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.62 1993 w| LCPER i| X002195926 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.63 1994 w| LCPER i| X002563335 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.64 1995 w| LCPER i| X002707550 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 order-001 w| LCPER i| 492104-53001 l| ON-ORDER m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.65 1996 w| LCPER i| X006007090 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.66 1997 w| LCPER i| X006012074 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.67 1998 w| LCPER i| X006058429 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.68 1999 w| LCPER i| X006107890 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.69 2000 w| LCPER i| X004516888 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.70 2001 w| LCPER i| X004656384 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.71 2002 w| LCPER i| X004640698 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.72 2003 w| LCPER i| X004925222 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.74 2005 w| LCPER i| X030047589 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.80 no.1 2011 w| LCPER i| X030884117 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.80 no.2 2011 w| LCPER i| X030884116 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.81 2012 w| LCPER i| X031574035 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.83 2014 w| LCPER i| X030891860 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.84 2015 w| LCPER i| X030891786 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.85 2016 w| LCPER i| X030419347 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL
    999
      
      
    a| N2 .R37 v.87 2018 w| LCPER i| X032568062 l| JOURNALS m| FINE-ARTS t| BOUND-JRNL

Availability

Google Preview

Fine Arts

Journals
N2 .R37
v.1-72 (1931-2003),
v.74 (2005),
v.80-81 (2011-2012),
v.83-85 (2014-2016),
v.87 (2018)
Library Location Map Availability Call Number
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Journals N/A Available
Fine Arts Item is on order N/A Unavailable