Item Details

La Naissance des Etats-Unis d'Amérique a-T-Elle Tué l'Europe des Lumières?

sous la direction de Laurence Chatel de Brancion et Ellen Hampton
Format
Book
Published
Paris : SPM, 2008.
Language
In French with one contribution in English
ISBN
9782901952640 (pbk.), 290195264X (pbk.)
Description
170 p. : ill. ; 22 cm.
Notes
  • Proceedings from a colloquium organized by the Comité Franklin in 2007.
  • Includes bibliographical references.
Technical Details

  • LEADER 01667cam a22004454a 4500
    001 u4886340
    003 SIRSI
    005 20090925075101.0
    008 080808s2008 fr a g b 100 0 fre d
    010
      
      
    a| 2009381510
    020
      
      
    a| 9782901952640 (pbk.)
    020
      
      
    a| 290195264X (pbk.)
    035
      
      
    a| (Sirsi) o233792192
    035
      
      
    a| (OCoLC)233792192
    040
      
      
    a| AUXAM c| AUXAM d| DLC d| ERASP d| TZT d| NDD d| CUD d| OCLCQ
    041
    0
      
    a| fre a| eng
    042
      
      
    a| lccopycat
    043
      
      
    a| e-fr--- a| n-us---
    049
      
      
    a| VA@@
    050
    0
    0
    a| DC157 b| .N34 2008
    082
    0
    4
    a| 900 2| 21
    245
    0
    3
    a| La naissance des Etats-Unis d'Amérique a-t-elle tué l'Europe des Lumières? / c| sous la direction de Laurence Chatel de Brancion et Ellen Hampton.
    260
      
      
    a| Paris : b| SPM, c| 2008.
    300
      
      
    a| 170 p. : b| ill. ; c| 22 cm.
    500
      
      
    a| Proceedings from a colloquium organized by the Comité Franklin in 2007.
    504
      
      
    a| Includes bibliographical references.
    546
      
      
    a| In French with one contribution in English.
    596
      
      
    a| 14
    651
      
    0
    a| France x| History y| Revolution, 1789-1799 v| Congresses.
    651
      
    0
    a| United States x| History y| Revolution, 1775-1783 v| Congresses.
    651
      
    0
    a| France x| Relations z| United States v| Congresses.
    651
      
    0
    a| United States x| Relations z| France v| Congresses.
    700
    1
      
    a| Chatel de Brancion, Laurence.
    700
    1
      
    a| Hampton, Ellen.
    994
      
      
    a| C0 b| VA@
    938
      
      
    a| Aux Amateurs de Livres b| AUXA n| AAL0418260-0001 c| 20,00 EUR
    938
      
      
    a| Librairie Erasmus b| ERAP n| NTS1000002517
    938
      
      
    a| Jean Touzot Libraire Editeur b| TOUZ n| JTL00230521 c| 20 EUR
    999
      
      
    a| DC157 .N34 2008 w| LC i| X030565309 l| BY-REQUEST m| IVY t| BOOK

Availability

Google Preview

Loading availability information...