Item Details

Journal de Deuil: 26 Octobre 1977-15 Septembre 1979

Roland Barthes ; texte établi et annoté par Nathalie Léger
Format
Book
Published
[Paris] : Seuil : Imec , c2009.
Language
French
Series
Fiction & Cie
ISBN
9782020989510, 2020989514
Description
268 p. ; 19 cm.
Notes
Includes bibliographical references.
Technical Details
  • Access in Virgo Classic

  • LEADER 01068cam a2200349Ia 4500
    001 u4822981
    003 SIRSI
    005 20090402112705.0
    008 090211s2009 fr b 000 0afre d
    020
      
      
    a| 9782020989510
    020
      
      
    a| 2020989514
    035
      
      
    a| (Sirsi) o305125488
    035
      
      
    a| (OCoLC)305125488
    040
      
      
    a| TZT c| TZT d| PAU
    042
      
      
    a| pcc
    043
      
      
    a| e-fr---
    050
      
    4
    a| P85.B33 b| .A3 2009
    100
    1
      
    a| Barthes, Roland.
    245
    1
    0
    a| Journal de deuil : b| 26 octobre 1977-15 septembre 1979 / c| Roland Barthes ; texte établi et annoté par Nathalie Léger.
    260
      
      
    a| [Paris] : b| Seuil : b| Imec , c| c2009.
    300
      
      
    a| 268 p. ; c| 19 cm.
    490
    1
      
    a| Fiction & Cie
    504
      
      
    a| Includes bibliographical references.
    596
      
      
    a| 3
    600
    1
    0
    a| Barthes, Roland v| Diaries.
    650
      
    0
    a| Linguists z| France v| Diaries.
    650
      
    0
    a| Critics z| France v| Diaries.
    650
      
    0
    a| Bereavement.
    700
    1
      
    a| Léger, Nathalie.
    830
      
    0
    a| Fiction & Cie.
    999
      
      
    a| P85 .B33 A3 2009 w| LC i| X030518488 k| CHECKEDOUT l| CLEM-CONST m| CLEMONS t| BOOK

Availability

Google Preview

Library Location Map Availability Call Number
Clemons CHECKED OUT N/A Unavailable