Item Details

Grundgesetz Für Die Bundesrepublik Deutschland: Kommentar

von Hans D. Jarass und Bodo Pieroth
Format
Book
Published
München : Beck, 2006.
Edition
8. Aufl
Language
German
ISBN
3406541801 (cl.), 9783406541803 (cl.)
Description
xxii, 1193 p. ; 20 cm.
Notes
Includes bibliographical references.
Technical Details
  • Access in Virgo Classic

  • LEADER 00995cam a2200325Mi 4500
    001 u4606282
    003 SIRSI
    005 20070705161600.0
    008 060526s2006 gw 001 0 ger d
    020
      
      
    a| 3406541801 (cl.) : c| EUR42.00
    020
      
      
    a| 9783406541803 (cl.)
    035
      
      
    a| (Sirsi) o70827927
    035
      
      
    a| (OCoLC)70827927
    040
      
      
    a| CGU c| CGU d| OHX d| NLGGC
    043
      
      
    a| e-gx---
    090
      
      
    a| KK4444.3 b| .J37 2006
    100
    1
      
    a| Jarass, Hans D.
    245
    1
    0
    a| Grundgesetz für die Bundesrepublik Deutschland : b| Kommentar / c| von Hans D. Jarass und Bodo Pieroth.
    250
      
      
    a| 8. Aufl.
    260
      
      
    a| München : b| Beck, c| 2006.
    300
      
      
    a| xxii, 1193 p. ; c| 20 cm.
    504
      
      
    a| Includes bibliographical references.
    596
      
      
    a| 17
    650
      
    0
    a| Constitutions z| Germany.
    650
      
    0
    a| Constitutional law z| Germany.
    700
    1
      
    a| Pieroth, Bodo.
    994
      
      
    a| Z0 b| VAL
    710
    1
    2
    a| Germany. t| Grundgesetz.
    999
      
      
    a| KK4444.3 .J37 2006 w| LC i| 35007004459859 l| STACKS m| LAW t| BOOK

Availability

Google Preview

Library Location Map Availability Call Number
Law Stacks Map Available