Item Details

Gérard Fromanger

Gilles Deleuze, Michel Foucault
Format
Book
Published
London : Black Dog Pub., c1999.
Language
English and French
Variant Title
Photogenic painting = La peinture photogénique
Peinture photogénique
Related Title
Space between.
De l'entre deux.
Cold and hot.
Froid et le chaud.
Series
Revisions
Revisions (Black Dog Pub.)
ISBN
1901033562
Contents
  • A space between : on Gérard Fromanger, Gilles Deleuze, Michel Foucault and some others = De l'entre deux : à propos de Gérard Fromanger, Gilles Deleuze, Michel Foucault et quelques autres / Adrian Rifkin
  • Cold and heat = Le froid et le chaud / Gilles Deleuze
  • Photogenic painting = Le peinture photogénique / Michel Foucault.
Description
119 p. : ill. ; 23 cm.
Notes
  • "Originally published as Gilles Deleuze: Le peintre et le modèle, Paris, Alvarez-Baudard, 1973, and Michel Foucault: "La peinture photogénique, " Le désir est partout, Paris, Galerie Jeanne Bucher, 1975"--T.p. verso.
  • Includes bibliographical references.
Technical Details
  • Access in Virgo Classic

  • LEADER 02186cam a2200529 a 4500
    001 u4005348
    003 SIRSI
    005 20040204000000.0
    008 000529s1999 enka b 000 0 fre c
    020
      
      
    a| 1901033562
    035
      
      
    a| (Sirsi) i9781901033564
    035
      
      
    a| (Sirsi) i1901033562
    035
      
      
    a| (OCoLC)44134215
    040
      
      
    a| FHR c| FHR d| IUL d| OCLCQ
    041
    0
      
    a| fre a| eng
    042
      
      
    a| pcc
    049
      
      
    a| VA@F
    050
      
    4
    a| ND553.F77 b| D4 1999
    092
      
      
    a| 759.06
    100
    1
      
    a| Deleuze, Gilles, d| 1925-1995.
    245
    1
    0
    a| Gérard Fromanger / c| Gilles Deleuze, Michel Foucault.
    246
    1
    4
    a| Photogenic painting = b| La peinture photogénique
    246
    3
    1
    a| Peinture photogénique
    260
      
      
    a| London : b| Black Dog Pub., c| c1999.
    300
      
      
    a| 119 p. : b| ill. ; c| 23 cm.
    490
    1
      
    a| Revisions
    500
      
      
    a| "Originally published as Gilles Deleuze: Le peintre et le modèle, Paris, Alvarez-Baudard, 1973, and Michel Foucault: "La peinture photogénique, " Le désir est partout, Paris, Galerie Jeanne Bucher, 1975"--T.p. verso.
    504
      
      
    a| Includes bibliographical references.
    505
    0
      
    a| A space between : on Gérard Fromanger, Gilles Deleuze, Michel Foucault and some others = De l'entre deux : à propos de Gérard Fromanger, Gilles Deleuze, Michel Foucault et quelques autres / Adrian Rifkin -- Cold and heat = Le froid et le chaud / Gilles Deleuze -- Photogenic painting = Le peinture photogénique / Michel Foucault.
    546
      
      
    a| English and French.
    596
      
      
    a| 4
    600
    1
    0
    a| Fromanger, Gérard, d| 1939-
    600
    1
    0
    a| Deleuze, Gilles, d| 1925-1995.
    600
    1
    0
    a| Foucault, Michel, d| 1926-1984.
    700
    1
    2
    a| Rifkin, Adrian. t| Space between. l| French & English.
    700
    1
    2
    a| Deleuze, Gilles, d| 1925-1995 t| Peintre et le modèle. l| English & French.
    700
    1
      
    a| Foucault, Michel, d| 1926-1984 t| Désir est partout. l| English & French.
    740
    0
    2
    a| Space between.
    740
    0
    2
    a| De l'entre deux.
    740
    0
    2
    a| Cold and hot.
    740
    0
    2
    a| Froid et le chaud.
    830
      
    0
    a| Revisions (Black Dog Pub.)
    994
      
      
    a| 92 b| VA@
    999
      
      
    a| ND553 .F77 D4 1999 w| LC i| X004734998 l| STACKS m| FINE-ARTS t| BOOK

Availability

Google Preview

Library Location Map Availability Call Number
Fine Arts Stacks N/A Available