Item Details

Journalerne NB6-NB10

[Søren Kierkegaard] ; udgivet af Søren Kierkegaard forskningscenteret ; [redaktion, Niels Jørgen Cappelørn ... et al.]
Format
Book
Published
København : Gad, c2003.
Language
Danish
Uniform Title
Papirer 2003
Series
Søren Kierkegaards Skrifter
Kierkegaard, Søren 1813-1855 Works 1997
ISBN
8712041017 (shirtingsindbinding : bd. 21), 8712040991 (særindbinding : bd. 21), 8712041025 (shirtingsindbinding : kommentarbind 21), 8712041009 (særindbinding : kommentarbind 21)
Contents
  • Journalen NB6
  • Journalen NB7
  • Journalen NB8
  • Journalen NB9
  • Journalen NB10.
Description
375 p. : facsims. ; 26 cm.
Notes
  • Title from cover.
  • Accompanied by commentary volume K21: Kommentarbind til ... (372 p. : facsims., 3 maps).
  • Includes bibliographical references.
Series Statement
Søren Kierkegaards skrifter ; 21
Kierkegaard, Søren, 1813-1855. Works. 1997 ; 21
Technical Details
  • Access in Virgo Classic

  • LEADER 01716nam a2200421Ia 4500
    001 u3999077
    003 SIRSI
    005 20040107142530.0
    008 031212s2003 dk bh b 000 0 dan d
    020
      
      
    a| 8712041017 (shirtingsindbinding : bd. 21)
    020
      
      
    a| 8712040991 (særindbinding : bd. 21)
    020
      
      
    a| 8712041025 (shirtingsindbinding : kommentarbind 21)
    020
      
      
    a| 8712041009 (særindbinding : kommentarbind 21)
    035
      
      
    a| (Sirsi) o53897387
    035
      
      
    a| (Sirsi) o53897387
    035
      
      
    a| (OCoLC)53897387
    040
      
      
    a| LNT c| LNT
    049
      
      
    a| VA@@
    090
      
      
    a| B4372.A3 b| C3 1997 bd.21
    100
    1
      
    a| Kierkegaard, Søren, d| 1813-1855.
    240
    1
    0
    a| Papirer. f| 2003
    245
    1
    0
    a| Journalerne NB6-NB10 / c| [Søren Kierkegaard] ; udgivet af Søren Kierkegaard forskningscenteret ; [redaktion, Niels Jørgen Cappelørn ... et al.].
    260
      
      
    a| København : b| Gad, c| c2003.
    300
      
      
    a| 375 p. : b| facsims. ; c| 26 cm.
    490
    1
      
    a| Søren Kierkegaards skrifter ; v| 21
    500
      
      
    a| Title from cover.
    500
      
      
    a| Accompanied by commentary volume K21: Kommentarbind til ... (372 p. : facsims., 3 maps).
    504
      
      
    a| Includes bibliographical references.
    505
    0
      
    a| Journalen NB6 -- Journalen NB7 -- Journalen NB8 -- Journalen NB9 -- Journalen NB10.
    596
      
      
    a| 2
    600
    1
    0
    a| Kierkegaard, Søren, d| 1813-1855 t| Papirer.
    650
      
    0
    a| Philosophy, Modern y| 19th century.
    700
    1
      
    a| Cappelørn, Niels Jørgen.
    800
    1
      
    a| Kierkegaard, Søren, d| 1813-1855. t| Works. f| 1997 ; v| 21.
    994
      
      
    a| X0 b| VA@
    999
      
      
    a| B4372 .A3 C3 1997 bd.21 w| MONO-SER i| X004758125 l| STACKS m| ALDERMAN t| BOOK
    999
      
      
    a| B4372 .A3 C3 1997 bd.21 suppl. w| MONO-SER i| X004758124 l| STACKS m| ALDERMAN t| BOOK

Availability

Google Preview

Library Location Map Availability Call Number
Alderman Stacks Map Available
Alderman Stacks Map Available