Item Details

Lettres Croisées: 1923-1958

Roger Martin du Gard, Jean Tardieu ; édition établie, présentée et annotée par Claude Debon ; avec le concours d'André Daspre
Format
Book
Published
Paris : Gallimard, 2003.
Language
French
ISBN
2070734609
Description
416 p. ; 22 cm.
Notes
Includes bibliographical references.
Technical Details
  • Access in Virgo Classic

  • LEADER 01157cam a2200325Ia 4500
    001 u3994638
    003 SIRSI
    005 20031212152254.0
    008 031013s2003 fr b 000 0 fre d
    020
      
      
    a| 2070734609
    035
      
      
    a| (Sirsi) i9782070734603
    035
      
      
    a| (Sirsi) i2070734609
    035
      
      
    a| (OCoLC)53297185
    040
      
      
    a| TZT c| TZT d| UAB d| AUXAM
    050
      
    4
    a| PQ2625.A823 b| Z497 2003
    072
      
    7
    a| PQ 2| lcco
    082
    1
    4
    a| 846 2| 1
    100
    1
      
    a| Martin Du Gard, Roger, d| 1881-1958.
    245
    1
    0
    a| Lettres croisées : b| 1923-1958 / c| Roger Martin du Gard, Jean Tardieu ; édition établie, présentée et annotée par Claude Debon ; avec le concours d'André Daspre.
    260
      
      
    a| Paris : b| Gallimard, c| 2003.
    300
      
      
    a| 416 p. ; c| 22 cm.
    504
      
      
    a| Includes bibliographical references.
    596
      
      
    a| 2
    600
    1
    0
    a| Martin Du Gard, Roger, d| 1881-1958. t| Correspondence.
    600
    1
    0
    a| Tardieu, Jean, d| 1903-1995 v| Correspondence.
    653
      
      
    a| Literature a| 20th century a| Correspondence a| Critical edition
    700
    1
      
    a| Tardieu, Jean, d| 1903-1995
    994
      
      
    a| Z0 b| VA@
    999
      
      
    a| PQ2625 .A823 Z497 2003 w| LC i| X004779033 l| STACKS m| ALDERMAN t| BOOK

Availability

Google Preview

Library Location Map Availability Call Number
Alderman Stacks Map Available