Item Details

L'éclatement des Genres Au XXe Siècle

sous la direction de Marc Dambre et Monique Gosselin-Noat
Format
Book
Published
[Paris] : Presses de la Sorbonne nouvelle, c2001.
Language
French
ISBN
2878541987
Description
368 p. ; 24 cm.
Notes
  • Papers from a colloquium organized by the Société d'étude de la littérature française du XXe siècle, held in Paris [France], Mar. 19-21, 1998.
  • At head of title: Société d'étude de la littérature française du XXe siècle.
  • Includes bibliographical references.
Technical Details
  • Access in Virgo Classic

  • LEADER 01493cam a2200385Ia 4500
    001 u3714908
    003 SIRSI
    005 20011126100942.0
    008 010328s2001 fr b 100 0 fre d
    020
      
      
    a| 2878541987
    035
      
      
    a| (Sirsi) i9782878541984
    035
      
      
    a| (Sirsi) i2878541987
    035
      
      
    a| (OCoLC)46609037
    040
      
      
    a| FAV c| FAV d| OCL d| CLU d| TZT
    043
      
      
    a| e-fr---
    072
      
    7
    a| PQ 2| lcco
    090
      
      
    a| PQ305 b| .E25 2001
    092
    1
      
    a| 809 f| ECL
    245
    0
    2
    a| L'éclatement des genres au XXe siècle / c| sous la direction de Marc Dambre et Monique Gosselin-Noat.
    260
      
      
    a| [Paris] : b| Presses de la Sorbonne nouvelle, c| c2001.
    300
      
      
    a| 368 p. ; c| 24 cm.
    500
      
      
    a| Papers from a colloquium organized by the Société d'étude de la littérature française du XXe siècle, held in Paris [France], Mar. 19-21, 1998.
    500
      
      
    a| At head of title: Société d'étude de la littérature française du XXe siècle.
    504
      
      
    a| Includes bibliographical references.
    596
      
      
    a| 2
    650
      
    0
    a| French literature y| 20th century x| History and criticism v| Congresses.
    650
      
    0
    a| Literary form v| Congresses.
    650
      
    7
    a| Genres littéraires y| 20e siècle v| Congrès. 2| ram
    653
      
      
    a| Literary studies a| 20th century
    700
    1
      
    a| Dambre, Marc.
    700
    1
      
    a| Gosselin-Noat, Monique.
    994
      
      
    a| Z0 b| VA@
    710
    2
      
    a| Société d'études de la littérature française du XXe siècle.
    999
      
      
    a| PQ305 .E25 2001 w| LC i| X004569686 l| STACKS m| ALDERMAN t| BOOK

Availability

Google Preview

Library Location Map Availability Call Number
Alderman Stacks Map Available