Item Details

Le Féminin Exclu: Essai Sur le Désir des Hommes et des Femmes Dans la Littérature Grecque et Latine

François Charpin ; préface de Julia Kristeva
Format
Book
Published
Paris : Librairie Calepinus/Editions Michel de Maule, [2001]
Language
Text in French, with passages in Greek and Latin
ISBN
2876230968, 9782876230965
Description
126 pages ; 20 cm
Notes
Includes bibliographical references.
Technical Details
  • Access in Virgo Classic

  • LEADER 02385cam a2200577 a 4500
    001 u3681860
    003 SIRSI
    005 20160729144533.0
    008 010327s2001 fr b 000 0 fre
    010
      
      
    a| 2002406432
    035
      
      
    a| (Sirsi) o46730554
    040
      
      
    a| DLC b| eng c| DLC d| TZT d| CUS d| OCLCQ d| OCLCF d| OCLCQ d| OCLCO d| OCL
    020
      
      
    a| 2876230968
    020
      
      
    a| 9782876230965
    035
      
      
    a| (OCoLC)46730554
    035
      
      
    a| (Sirsi) i2876230968
    041
    0
      
    a| fregrclat
    043
      
      
    a| e------ a| ff----- a| aw----- a| e-gr---
    050
    0
    0
    a| PA3015.W65 b| C43 2001
    072
      
    7
    a| PA 2| lcco
    082
    0
    0
    a| 880.09 2| 22
    082
    1
    4
    a| 809 2| 1
    090
      
      
    a| PA3015.W65 b| C42 2001
    100
    1
      
    a| Charpin, François.
    245
    1
    3
    a| Le féminin exclu : b| essai sur le désir des hommes et des femmes dans la littérature grecque et latine / c| François Charpin ; préface de Julia Kristeva.
    260
      
      
    a| Paris : b| Librairie Calepinus/Editions Michel de Maule, c| [2001]
    300
      
      
    a| 126 pages ; c| 20 cm
    336
      
      
    a| text b| txt 2| rdacontent
    337
      
      
    a| unmediated b| n 2| rdamedia
    338
      
      
    a| volume b| nc 2| rdacarrier
    546
      
      
    a| Text in French, with passages in Greek and Latin.
    504
      
      
    a| Includes bibliographical references.
    650
      
    0
    a| Greek literature x| History and criticism.
    650
      
    0
    a| Latin literature x| History and criticism.
    650
      
    0
    a| Women and literature z| Greece.
    650
      
    0
    a| Women and literature z| Rome.
    650
      
    0
    a| Women in literature.
    650
      
    0
    a| Sex role in literature.
    650
      
    7
    a| Greek literature. 2| fast 0| (OCoLC)fst00947441
    650
      
    7
    a| Latin literature. 2| fast 0| (OCoLC)fst00993331
    650
      
    7
    a| Sex role in literature. 2| fast 0| (OCoLC)fst01114649
    650
      
    7
    a| Women and literature. 2| fast 0| (OCoLC)fst01177093
    650
      
    7
    a| Women in literature. 2| fast 0| (OCoLC)fst01177912
    651
      
    7
    a| Greece. 2| fast 0| (OCoLC)fst01208380
    651
      
    7
    a| Rome (Empire) 2| fast 0| (OCoLC)fst01204885
    655
      
    7
    a| Criticism, interpretation, etc. 2| fast 0| (OCoLC)fst01411635
    776
    0
    8
    i| Online version: a| Charpin, François. t| Féminin exclu. d| Paris : Librairie Calepinus/Editions Michel de Maule, [2001] w| (OCoLC)606651704
    776
    0
    8
    i| Online version: a| Charpin, François. t| Féminin exclu. d| Paris : Librairie Calepinus/Editions Michel de Maule, [2001] w| (OCoLC)610028151
    994
      
      
    a| Z0 b| VA@
    596
      
      
    a| 2
    999
      
      
    a| PA3015 .W65 C42 2001 w| LC i| X004585604 l| STACKS m| ALDERMAN t| BOOK

Availability

Google Preview

Library Location Map Availability Call Number
Alderman Stacks Map Available