Item Details

Historia del Teatro En Puebla: (Siglos XVI a XX)

Ricardo Pérez Quitt
Format
Book
Published
Puebla, Pue. : Benemérita Universidad Autónoma de Puebla, Dirección General de Fomento Editorial, 1999.
Edition
1. ed
Language
Spanish
ISBN
9688632694, 9789688632697
Description
203 pages : illustrations, map ; 21 cm
Notes
Includes bibliographical references.
Technical Details
  • Access in Virgo Classic

  • LEADER 01693cam a2200421 a 4500
    001 u2920830
    003 SIRSI
    005 20180123111956.0
    008 990916s1999 mx ab b 000 0 spa c
    010
      
      
    a| 2001355063
    040
      
      
    a| PL# b| eng c| PL# d| TJC d| OCLCQ d| STF d| DLC d| OCLCF d| OCLCQ d| OCLCO
    019
      
      
    a| 48501446 a| 187480585
    020
      
      
    a| 9688632694
    020
      
      
    a| 9789688632697
    035
      
      
    a| (OCoLC)42390894 z| (OCoLC)48501446 z| (OCoLC)187480585
    042
      
      
    a| pcc
    043
      
      
    a| n-mx---
    050
    0
    0
    a| PN2316.P8 b| P47 1999
    082
    0
    0
    a| 792/.0972/48 2| 21
    100
    1
      
    a| Pérez Quitt, Ricardo.
    245
    1
    0
    a| Historia del teatro en Puebla : b| (siglos XVI a XX) / c| Ricardo Pérez Quitt.
    250
      
      
    a| 1. ed.
    260
      
      
    a| Puebla, Pue. : b| Benemérita Universidad Autónoma de Puebla, Dirección General de Fomento Editorial, c| 1999.
    300
      
      
    a| 203 pages : b| illustrations, map ; c| 21 cm
    336
      
      
    a| text b| txt 2| rdacontent
    337
      
      
    a| unmediated b| n 2| rdamedia
    338
      
      
    a| volume b| nc 2| rdacarrier
    504
      
      
    a| Includes bibliographical references.
    650
      
    0
    a| Theater z| Mexico z| Puebla de Zaragoza x| History.
    650
      
    7
    a| Theater. 2| fast 0| (OCoLC)fst01149217
    651
      
    7
    a| Mexico z| Puebla de Zaragoza. 2| fast 0| (OCoLC)fst01719809
    653
      
      
    a| Teatro a| Puebla a| Historia a| Siglos XVI-XX.
    655
      
    7
    a| History. 2| fast 0| (OCoLC)fst01411628
    776
    0
    8
    i| Online version: a| Pérez Quitt, Ricardo. t| Historia del teatro en Puebla. b| 1. ed. d| Puebla, Pue. : Benemérita Universidad Autónoma de Puebla, Dirección General de Fomento Editorial, 1999 w| (OCoLC)656876676
    994
      
      
    a| Z0 b| VA@
    596
      
      
    a| 2
    999
      
      
    a| PN2316 .P6 P474 1999 w| LC i| X004268920 l| STACKS m| ALDERMAN t| BOOK

Availability

Google Preview

Library Location Map Availability Call Number
Alderman Stacks Map Available