Item Details

Historia General de Guerrero

Elizabeth Jiménez García ... et al
Format
Book; Government Document
Published
México, D.F. : Instituto Nacional de Antropología e Historia ; Chilpancingo, Guerrero [Mexico] : Gobierno del Estado de Guerrero ; México, D.F. : JGH Editores ; [Chilpancingo de los Bravos, Mexico?] : Asociación de Historiadores de Guerrero, 1998.
Edition
1. ed
Language
Spanish
ISBN
9701820835 (obra completa), 9701820843 (v. 1), 9701820851 (v. 2), 970182086X (v. 3), 9701820878 (v. 4)
Contents
  • v. 1. Epoca prehispánica: Arqueología / Elizabeth Jiménez García, Guadalupe Martínez Donjuán, Aarón Arboleyda Castro ; Etnohistoria / Raúl Vélez Calvo
  • v. 2. Dominio español: Era de los Habsburgo / Rafael Rubí Alarcón ; Era de los Borbón / Edgar Pavía Guzmán
  • v. 3. Formación y modernización: Origén y formación / Ma. Teresa Pavía Miller ; La modernización / Jaime Salazar Adame
  • v. 4. Revolución: La Revolución Guerrerense / Renato Ravelo Lecuona ; La Reconstrucción / Tomás Bustamante Alvarez.
Description
4 v. : ill. (some col.), maps (some col.) ; 22 cm.
Notes
Includes bibliographical references.
Technical Details
  • Access in Virgo Classic

  • LEADER 02394cam a22004934a 4500
    001 u2920753
    003 SIRSI
    005 20000329100909.0
    008 990624s1998 mx ab b s000 0 spa
    010
      
      
    a| 99220208 //r99
    020
      
      
    a| 9701820835 (obra completa)
    020
      
      
    a| 9701820843 (v. 1)
    020
      
      
    a| 9701820851 (v. 2)
    020
      
      
    a| 970182086X (v. 3)
    020
      
      
    a| 9701820878 (v. 4)
    035
      
      
    a| (Sirsi) o41871099
    035
      
      
    a| (Sirsi) o41871099
    035
      
      
    a| (OCoLC)41871099
    040
      
      
    a| DLC c| DLC d| PL#
    042
      
      
    a| pcc
    043
      
      
    a| n-mx---
    050
    0
    0
    a| F1286 b| .H57 1998
    082
    0
    0
    a| 972/.73 2| 21
    245
    0
    0
    a| Historia general de Guerrero / c| [Elizabeth Jiménez García ... et al.].
    250
      
      
    a| 1. ed.
    260
      
      
    a| México, D.F. : b| Instituto Nacional de Antropología e Historia ; a| Chilpancingo, Guerrero [Mexico] : b| Gobierno del Estado de Guerrero ; a| México, D.F. : b| JGH Editores ; a| [Chilpancingo de los Bravos, Mexico?] : b| Asociación de Historiadores de Guerrero, c| 1998.
    300
      
      
    a| 4 v. : b| ill. (some col.), maps (some col.) ; c| 22 cm.
    504
      
      
    a| Includes bibliographical references.
    505
    0
      
    a| v. 1. Epoca prehispánica: Arqueología / Elizabeth Jiménez García, Guadalupe Martínez Donjuán, Aarón Arboleyda Castro ; Etnohistoria / Raúl Vélez Calvo -- v. 2. Dominio español: Era de los Habsburgo / Rafael Rubí Alarcón ; Era de los Borbón / Edgar Pavía Guzmán -- v. 3. Formación y modernización: Origén y formación / Ma. Teresa Pavía Miller ; La modernización / Jaime Salazar Adame -- v. 4. Revolución: La Revolución Guerrerense / Renato Ravelo Lecuona ; La Reconstrucción / Tomás Bustamante Alvarez.
    596
      
      
    a| 2
    651
      
    0
    a| Guerrero (Mexico : State) x| History.
    653
      
      
    a| Guerrero (México) a| Historia.
    700
    1
      
    a| Jiménez García, Elizabeth.
    019
      
      
    a| 41647938
    994
      
      
    a| Z0 b| VA@
    710
    2
      
    a| Instituto Nacional de Antropología e Historia (Mexico)
    710
    1
      
    a| Guerrero (Mexico : State). b| Gobierno.
    852
      
      
    b| ALDERMAN c| STACKS
    866
      
    0
    8| 1 a| v.1-4
    999
      
      
    a| F1286 .H57 1998 v.1 w| MONO-SER i| X004306283 l| STACKS m| ALDERMAN t| BOOK
    999
      
      
    a| F1286 .H57 1998 v.2 w| MONO-SER i| X004306284 l| STACKS m| ALDERMAN t| BOOK
    999
      
      
    a| F1286 .H57 1998 v.3 w| MONO-SER i| X004306285 l| STACKS m| ALDERMAN t| BOOK
    999
      
      
    a| F1286 .H57 1998 v.4 w| MONO-SER i| X004306286 l| STACKS m| ALDERMAN t| BOOK

Availability

Google Preview

Alderman

Stacks
v.1-4
Library Location Map Availability Call Number
Alderman Stacks Map Available
Alderman Stacks Map Available
Alderman Stacks Map Available
Alderman Stacks Map Available