Item Details

Homers Ilias: Gesamtkommentar : (Basler Kommentar/BK)

auf der Grundlage der Ausgabe von Ameis-Hentze-Cauer (1868-1913) herausgegeben von Joachim Latacz
Format
Book
Published
München : K.G. Saur, 2000-<2003> Prolegomena -v. 2.2.
Berlin ; New York : W. de Gruyter, <2009-2010> Prolegomena-
Language
Includes the text of Homer's Iliad in Greek and parallel German translation on facing pages
Series
Sammlung Wissenschaftlicher Commentare
ISBN
3598743009, 9783598743009, 9783110221534, 3110221535, 3598743025, 9783598743023, 3598743033, 9783598743030, 359874305X, 9783598743054, 9783110224955, 311022495X, 3598743068, 9783110201437, 3110201437, 9783110201444, 3110201445, 9783110206159, 3110206153, 9783110206166, 3110206161, 9783110206197, 3110206196, 9783110206203, 311020620X, 9783110399707, 9783110399714, 9783598743061, 3519043009, 9783519043003, 3519043025, 9783519043027, 3519043033, 9783519043034
Related Resources
Publisher description
Contents
  • Prolegomena / von Fritz Graf [and others]
  • Bd. 1. 1. Gesang ([Alpha]), Fasz. 1, Text und bersetzung / von Martin L. West (Text) und Joachim Latacz (Übersetzung). Fasz. 2, Kommentar / von Joachim Latacz, René Nünlist und Magdalene Stoevesandt ; mit Unterstützung von Claude Brügger [and others]
  • Bd. 2. 2. Gesang [Beta]). Fasz. 1. Text und Übersetzung / von Martin L. West (Text) und Joachim Latacz (Übersetzung). Fasz. 2. Kommentar / von Claude Brügger, Magdalene Stoevesandt und Edzard Visser ; unter der Leitung von Joachim Latacz ; mit Unterstützung von Anton Bierl [and others]
  • Bd. 3. 3. Gesang ([Gamma]). Fasz. 1. Text und Übersetzung / von Martin L. West (Text) und Joachim Latacz (Übersetzung). Fasz. 2. Kommentar / von Martha Krieter-Spiro
  • Bd. 6. 19. Gesang ([Tau]). Fasz. 1. Text und Übersetzung / von Martin L. West (Text) und Joachim Latacz (Übersetzung). Fasz. 2. Kommentar / von Marina Coray
  • Bd. 8. 24. Gesang ([Omega]). Fasz. 1. Text und Übersetzung / von Martin L. West (Text) und Joachim Latacz (Übersetzung). Fasz. 2. Kommentar / von Claude Brügger
  • Bd. 9. 16. Gesang ([Pi]). Fasz. 1. Text und Übersetzung / von Martin L. West (Text) und Joachim Latacz (Übersetzung). Fasz. 2. Kommentar / von Claude Brügger ; mit Unterstützung von Rudolf Führer [and others]
  • Bd.10. 14. Gesang ([Xi). Fasz. 1. Text und Übersetzung / von martin L. West (Text) und Joachim Latacz ((Übersetzung). Fasz. 2. Fasz. 2. Kommentar / von Martha Krieter-Spiro
  • Bd. XI. 18. Gesgang. Fasz. 1. Text und Übersetzung. Fasz. 2. Kommentar / herausgegeben von Anton Bierl und Joachim Latacz.
  • Bd. 13. 4. Gesang. ([Delta]). Fasz. 1. Text und Übersetzung / von Martin L. West (Text) und Joachim Latacz (Übersetzung). Fasz. 2. Kommentar / von Marina Coray, Martha Krieter-Spiro und Edzard Visser, mit Unterstützung von Rudolf Führer [and others].
Description
; 25 cm.
Notes
  • Includes various editions of some vols.
  • Volume 2, fascicle 2 reissued in 2010 as 2., durchgesehene Auflage (revised edition). This edition also includes a plan of the ship catalog from Book Two of the Iliad in pocket in back of the volume (2 pieces). "ISSN 1864-3426"--Title page verso.
  • Includes bibliographical references.
Technical Details
  • Access in Virgo Classic

  • LEADER 09264cam a2201345 a 4500
    001 u2895060
    003 SIRSI
    005 20151209125356.0
    008 010124m20009999gw b 001 0 ger d
    010
      
      
    a| 2001418330
    019
      
      
    a| 45797341 a| 230184530 a| 432986461
    020
      
      
    a| 3598743009 q| (Prolegomena) q| (alk. paper)
    020
      
      
    a| 9783598743009 q| (Prolegomena) q| (alk. paper)
    020
      
      
    a| 9783110221534 q| (Prolegomena, 3. Aufl.) q| (alk. paper)
    020
      
      
    a| 3110221535 q| (Prolegomena, 3. Aufl.) q| (alk. paper)
    020
      
      
    a| 3598743025 q| (v. 1, fasc. 1)
    020
      
      
    a| 9783598743023 q| (v. 1, fasc. 1)
    020
      
      
    a| 3598743033 q| (v. 1, fasc. 2)
    020
      
      
    a| 9783598743030 q| (v. 1, fasc. 2)
    020
      
      
    a| 359874305X q| (v. 2, fasc. 1)
    020
      
      
    a| 9783598743054 q| (v. 2, fasc. 1)
    020
      
      
    a| 9783110224955 q| (v. 2, fasc. 2r) q| (alk. paper)
    020
      
      
    a| 311022495X q| (v. 2, fasc. 2r) q| (alk. paper)
    020
      
      
    z| 3598743068 q| (v. 2, fasc. 2)
    020
      
      
    a| 9783110201437 q| (v. 3, fasc. 1) q| (alk. paper)
    020
      
      
    a| 3110201437 q| (v. 3, fasc. 1) q| (alk. paper)
    020
      
      
    a| 9783110201444 q| (v. 3, fasc. 2) q| (alk. paper)
    020
      
      
    a| 3110201445 q| (v. 3, fasc. 2) q| (alk. paper)
    020
      
      
    a| 9783110206159 q| (v. 6, fasc. 1) q| (alk. paper)
    020
      
      
    a| 3110206153 q| (v. 6, fasc. 1) q| (alk. paper)
    020
      
      
    a| 9783110206166 q| (v. 6, fasc. 2) q| (alk. paper)
    020
      
      
    a| 3110206161 q| (v. 6, fasc. 2) q| (alk. paper)
    020
      
      
    a| 9783110206197 q| (v. 8, fasc. 1) q| (alk. paper)
    020
      
      
    a| 3110206196 q| (v. 8, fasc. 1) q| (alk. paper)
    020
      
      
    a| 9783110206203 q| (v. 8, fasc. 2) q| (alk. paper)
    020
      
      
    a| 311020620X q| (v. 8, fasc. 2) q| (alk. paper)
    020
      
      
    a| 9783110399707 q| (Bd. 11, fasc. 1)
    020
      
      
    a| 9783110399714 q| (Bd. 11, fasc. 2)
    020
      
      
    a| 9783598743061 q| (v. 2, fasc. 2)
    020
      
      
    a| 3598743068 q| (v. 2, fasc. 2)
    020
      
      
    a| 3519043009 q| (Prolegomena)
    020
      
      
    a| 9783519043003 q| (Prolegomena)
    020
      
      
    a| 3519043025 q| (bd. 1, Fasz. 1)
    020
      
      
    a| 9783519043027 q| (bd. 1, Fasz. 1)
    020
      
      
    a| 3519043033 q| (bd. 1, Fasz. 2)
    020
      
      
    a| 9783519043034 q| (bd. 1, Fasz. 2)
    035
      
      
    a| (Sirsi) o46329053
    035
      
      
    a| (OCoLC)46329053 z| (OCoLC)45797341 z| (OCoLC)230184530 z| (OCoLC)432986461
    040
      
      
    a| OHX b| eng c| OHX d| DLC d| TKN d| UMC d| BAKER d| YDXCP d| YDX d| UV0 d| EQO d| CIN d| MUQ d| NLGGC d| GZM d| UKMGB d| GEBAY d| BTCTA d| FDA d| OCLCO d| OCLCQ
    041
    0
      
    a| grc a| ger
    042
      
      
    a| lccopycat
    043
      
      
    a| e-gr---
    050
    0
    0
    a| PA4037.A5 b| H795 2000
    072
      
    7
    a| PA 2| lcco
    082
    0
    0
    a| 883/.01 2| 21
    084
      
      
    a| 18.43 2| bcl
    090
      
      
    a| PA4037.A5 b| .L4 2000
    245
    0
    0
    a| Homers Ilias : b| Gesamtkommentar : (Basler Kommentar/BK) / c| auf der Grundlage der Ausgabe von Ameis-Hentze-Cauer (1868-1913) herausgegeben von Joachim Latacz.
    260
      
      
    a| München : b| K.G. Saur, c| 2000-<2003> 3| Prolegomena -v. 2.2.
    260
    3
      
    a| Berlin ; a| New York : b| W. de Gruyter, c| <2009-2010> 3| Prolegomena-<v. 2.2r, 3.1-3.2, 6.1-6.2, 8.1-8.2>
    300
      
      
    a| <volumes Prolegomena, 1-2; 3.1-3.2; 6.1-6.2; 8.1-8.2 ; in 12> ; c| 25 cm.
    336
      
      
    a| text b| txt 2| rdacontent
    337
      
      
    a| unmediated b| n 2| rdamedia
    490
    1
      
    a| Sammlung wissenschaftlicher Commentare
    500
      
      
    a| Includes various editions of some vols.
    500
      
      
    a| Volume 2, fascicle 2 reissued in 2010 as 2., durchgesehene Auflage (revised edition). This edition also includes a plan of the ship catalog from Book Two of the Iliad in pocket in back of the volume (2 pieces). "ISSN 1864-3426"--Title page verso.
    505
    1
      
    a| Prolegomena / von Fritz Graf [and others] -- Bd. 1. 1. Gesang ([Alpha]), Fasz. 1, Text und bersetzung / von Martin L. West (Text) und Joachim Latacz (Übersetzung). Fasz. 2, Kommentar / von Joachim Latacz, René Nünlist und Magdalene Stoevesandt ; mit Unterstützung von Claude Brügger [and others] -- Bd. 2. 2. Gesang [Beta]). Fasz. 1. Text und Übersetzung / von Martin L. West (Text) und Joachim Latacz (Übersetzung). Fasz. 2. Kommentar / von Claude Brügger, Magdalene Stoevesandt und Edzard Visser ; unter der Leitung von Joachim Latacz ; mit Unterstützung von Anton Bierl [and others] -- Bd. 3. 3. Gesang ([Gamma]). Fasz. 1. Text und Übersetzung / von Martin L. West (Text) und Joachim Latacz (Übersetzung). Fasz. 2. Kommentar / von Martha Krieter-Spiro -- Bd. 6. 19. Gesang ([Tau]). Fasz. 1. Text und Übersetzung / von Martin L. West (Text) und Joachim Latacz (Übersetzung). Fasz. 2. Kommentar / von Marina Coray -- Bd. 8. 24. Gesang ([Omega]). Fasz. 1. Text und Übersetzung / von Martin L. West (Text) und Joachim Latacz (Übersetzung). Fasz. 2. Kommentar / von Claude Brügger -- Bd. 9. 16. Gesang ([Pi]). Fasz. 1. Text und Übersetzung / von Martin L. West (Text) und Joachim Latacz (Übersetzung). Fasz. 2. Kommentar / von Claude Brügger ; mit Unterstützung von Rudolf Führer [and others] -- Bd.10. 14. Gesang ([Xi). Fasz. 1. Text und Übersetzung / von martin L. West (Text) und Joachim Latacz ((Übersetzung). Fasz. 2. Fasz. 2. Kommentar / von Martha Krieter-Spiro -- Bd. XI. 18. Gesgang. Fasz. 1. Text und Übersetzung. Fasz. 2. Kommentar / herausgegeben von Anton Bierl und Joachim Latacz. -- Bd. 13. 4. Gesang. ([Delta]). Fasz. 1. Text und Übersetzung / von Martin L. West (Text) und Joachim Latacz (Übersetzung). Fasz. 2. Kommentar / von Marina Coray, Martha Krieter-Spiro und Edzard Visser, mit Unterstützung von Rudolf Führer [and others].
    504
      
      
    a| Includes bibliographical references.
    546
      
      
    a| Includes the text of Homer's Iliad in Greek and parallel German translation on facing pages.
    600
    0
    0
    a| Homer. t| Iliad.
    600
    0
    0
    a| Homer. t| Iliad x| Criticism, Textual.
    600
    0
    0
    a| Achilles c| (Mythological character) x| In literature.
    600
    1
    7
    a| Homerus. t| Ilias. 2| swd
    650
      
    0
    a| Epic poetry, Greek x| Criticism, Textual.
    650
      
    0
    a| Epic poetry, Greek x| History and criticism.
    650
      
    0
    a| Trojan War x| Literature and the war.
    650
    1
    7
    a| Ilias (Homerus) 2| gtt
    700
    1
      
    a| Latacz, Joachim e| editor.
    700
    0
    2
    a| Homer. t| Iliad. l| German & Greek.
    776
    0
    8
    i| Online version: t| Homers Ilias. d| München : K.G. Saur, 2000-<2003> w| (OCoLC)606612687
    776
    0
    8
    i| Online version: t| Homers Ilias. d| München : K.G. Saur, 2000-<2003> w| (OCoLC)607816220
    776
    0
    8
    i| Online version: t| Homers Ilias. d| München : K.G. Saur, 2000-<2003> w| (OCoLC)617045679
    830
      
    0
    a| Sammlung wissenschaftlicher Commentare.
    856
    4
    2
    3| Publisher description u| http://catdir.loc.gov/catdir/description/umich051/2001418330.html
    994
      
      
    a| Z0 b| VA@
    596
      
      
    a| 2 3
    852
      
      
    b| ALDERMAN c| STACKS
    866
      
    0
    8| 1 a| Bd.1-4,6,8-11,13
    866
      
    0
    8| 1 a| Prolegomena
    999
      
      
    a| PA4037 .A5 H795 2000 order 100313 w| LCPER i| 2895060-1001 l| ON-ORDER m| ALDERMAN t| BOOK
    999
      
      
    a| PA4037 .A5 L37 2000 Bd.1 fasc.1 w| MONO-SER i| X004516471 k| CHECKEDOUT l| STACKS m| ALDERMAN t| BOOK
    999
      
      
    a| PA4037 .A5 L37 2000 Bd.1 fasc.2 w| MONO-SER i| X004516472 k| CHECKEDOUT l| STACKS m| ALDERMAN t| BOOK
    999
      
      
    a| PA4037 .A5 L37 2000 Bd.2 fasc.1 w| MONO-SER i| X004781460 k| CHECKEDOUT l| STACKS m| ALDERMAN t| BOOK
    999
      
      
    a| PA4037 .A5 L37 2000 Bd.2 fasc.2 w| MONO-SER i| X004781230 k| CHECKEDOUT l| STACKS m| ALDERMAN t| BOOK
    999
      
      
    a| PA4037 .A5 L37 2000 Bd.3 fasc.1 w| MONO-SER i| X030570141 k| CHECKEDOUT l| STACKS m| ALDERMAN t| BOOK
    999
      
      
    a| PA4037 .A5 L37 2000 Bd.3 fasc.2 w| MONO-SER i| X030570142 k| CHECKEDOUT l| STACKS m| ALDERMAN t| BOOK
    999
      
      
    a| PA4037 .A5 L37 2000 Bd.4 fasc.1 w| MONO-SER i| X030549176 k| CHECKEDOUT l| STACKS m| ALDERMAN t| BOOK
    999
      
      
    a| PA4037 .A5 L37 2000 Bd.4 fasc.2 w| MONO-SER i| X030549177 k| CHECKEDOUT l| STACKS m| ALDERMAN t| BOOK
    999
      
      
    a| PA4037 .A5 L37 2000 Bd.6 fasc.1 w| MONO-SER i| X030570143 k| CHECKEDOUT l| STACKS m| ALDERMAN t| BOOK
    999
      
      
    a| PA4037 .A5 L37 2000 Bd.6 fasc.2 w| LC i| X030570144 k| CHECKEDOUT l| STACKS m| ALDERMAN t| BOOK
    999
      
      
    a| PA4037 .A5 L37 2000 Bd.8 fasc.1 w| MONO-SER i| X030633763 k| CHECKEDOUT l| STACKS m| ALDERMAN t| BOOK
    999
      
      
    a| PA4037 .A5 L37 2000 Bd.8 fasc.2 w| MONO-SER i| X030633764 k| CHECKEDOUT l| STACKS m| ALDERMAN t| BOOK
    999
      
      
    a| PA4037 .A5 L37 2000 Prolegomena w| MONO-SER i| X004516470 k| CHECKEDOUT l| STACKS m| ALDERMAN t| BOOK
    999
      
      
    a| PA4037 .A5 L37 2000 order 199960 CANC. w| MONO-SER i| 2895060-15001 l| ORD-CANCLD m| ALDERMAN t| BOOK
    999
      
      
    a| PA4037 .A5 L37 2000 order 199960 CANC.-1 w| LCPER i| 2895060-16001 l| STACKS m| ALDERMAN t| BOOK
    999
      
      
    a| PA4037 .A5 L37 order 100313 w| MONO-SER i| 2895060-17001 l| ON-ORDER m| ALDERMAN t| BOOK
    999
      
      
    a| PA4037 .A5 L37 2000 Bd.10 fasc.1 w| MONO-SER i| X031714262 k| CHECKEDOUT l| STACKS m| ALDERMAN t| BOOK
    999
      
      
    a| PA4037 .A5 L37 2000 Bd.10 fasc.2 w| MONO-SER i| X031714263 k| CHECKEDOUT l| STACKS m| ALDERMAN t| BOOK
    999
      
      
    a| PA4037 .A5 L37 2000 Bd.11 fasc.2 w| MONO-SER i| X031781646 k| CHECKEDOUT l| STACKS m| ALDERMAN t| BOOK
    999
      
      
    a| PA4037 .A5 L37 2000 Bd.11 fasc.1 w| MONO-SER i| X031781645 k| CHECKEDOUT l| STACKS m| ALDERMAN t| BOOK
    999
      
      
    a| PA4037 .A5 L37 2000 Bd.9 fasc.2 w| MONO-SER i| X031784417 k| CHECKEDOUT l| STACKS m| ALDERMAN t| BOOK
    999
      
      
    a| PA4037 .A5 L37 2000 Bd.13 fasc.1 w| MONO-SER i| X031812330 k| CHECKEDOUT l| STACKS m| ALDERMAN t| BOOK
    999
      
      
    a| PA4037 .A5 L37 2000 Bd.13 fasc.2 w| MONO-SER i| X031812329 k| CHECKEDOUT l| STACKS m| ALDERMAN t| BOOK
    999
      
      
    a| PA4037 .A5 L37 2000 Bd.9 fasc.1 w| MONO-SER i| X031784416 k| CHECKEDOUT l| STACKS m| CLEMONS t| BOOK

Availability

Google Preview

Alderman

Stacks
Bd.1-4,6,8-11,13,
Prolegomena
Library Location Map Availability Call Number
Alderman Item is on order N/A Unavailable
Alderman CHECKED OUT N/A Unavailable
Alderman CHECKED OUT N/A Unavailable
Alderman CHECKED OUT N/A Unavailable
Alderman CHECKED OUT N/A Unavailable
Alderman CHECKED OUT N/A Unavailable
Alderman CHECKED OUT N/A Unavailable
Alderman CHECKED OUT N/A Unavailable
Alderman CHECKED OUT N/A Unavailable
Alderman CHECKED OUT N/A Unavailable
Alderman CHECKED OUT N/A Unavailable
Alderman CHECKED OUT N/A Unavailable
Alderman CHECKED OUT N/A Unavailable
Alderman CHECKED OUT N/A Unavailable
Alderman CHECKED OUT N/A Unavailable
Alderman CHECKED OUT N/A Unavailable
Alderman CHECKED OUT N/A Unavailable
Alderman CHECKED OUT N/A Unavailable
Alderman CHECKED OUT N/A Unavailable
Alderman CHECKED OUT N/A Unavailable
Alderman CHECKED OUT N/A Unavailable
Alderman Stacks Map Available
Alderman Item is on order N/A Unavailable
Clemons CHECKED OUT N/A Unavailable