Item Details

L'héritage de la Révolution Française

sous la direction de François Furet [par] Massimo Boffa ... [et al.]
Format
Book
Published
[Paris] : Hachette, c1989.
Language
French
Uniform Title
Eredità Della Rivoluzione Francese French
ISBN
2010146697
Description
332 p. ; 24 cm.
Notes
  • Translation of: L'Eredità della Rivoluzione francese.
  • Includes bibliographical references.
Technical Details
  • Access in Virgo Classic

  • LEADER 01110nam a2200325 a 4500
    001 u1636885
    003 SIRSI
    008 891113s1989 fr b 00000 fre c
    010
      
      
    a| 89206180
    020
      
      
    a| 2010146697 : c| 128F
    035
      
      
    a| (Sirsi) o20820286
    035
      
      
    a| (OCoLC)20820286
    035
      
      
    a| 431-5431 b| RX1635264=@
    040
      
      
    a| InU c| IUL d| DLC d| YSM d| NOC d| GZQ d| FCI d| VA@
    043
      
      
    a| e-fr---
    049
      
      
    a| VA@@
    050
    1
    4
    a| DC148 b| .E7414 1989
    092
      
      
    a| 944.04 b| Er34, 1989
    130
    0
      
    a| Eredità della Rivoluzione francese. l| French.
    245
    1
    2
    a| L'héritage de la Révolution française / c| sous la direction de François Furet [par] Massimo Boffa ... [et al.].
    260
      
      
    a| [Paris] : b| Hachette, c| c1989.
    300
      
      
    a| 332 p. ; c| 24 cm.
    500
      
      
    a| Translation of: L'Eredità della Rivoluzione francese.
    504
      
      
    a| Includes bibliographical references.
    596
      
      
    a| 14
    651
      
    0
    a| France x| History y| Revolution, 1789-1799 x| Influence.
    700
    1
      
    a| Furet, François, d| 1927-1997
    700
    1
      
    a| Boffa, Massimo.
    999
      
      
    a| DC148 .E7414 1989 w| LC i| X001635264 l| BY-REQUEST m| IVY t| BOOK

Availability

Google Preview

Library Location Map Availability Call Number
Ivy By Request N/A Available