Item Details

Etudes Sur la Biologie et la Culture des Champignons Supérieurs

Boyer, G
Format
Thesis/Dissertation; Book; Online; EBook
Published
Bordeaux : Impr. Gounouilhou, 1918.
Language
French
Description
116 p. illus., 4 plates. 25 cm.
Mode of access: Internet.
Dissertation Note
Thèse--Bordeaux.
Notes
Bibliography: p. [107]-114.
Logo for Copyright Not EvaluatedCopyright Not Evaluated
Technical Details

  • LEADER 01267cam a2200385I 4500
    001 101816653
    003 MiAaHDL
    005 20170206000000.0
    006 m d
    007 cr bn ---auaua
    008 900530s1918 fr af b 000 0 fre d
    035
      
      
    a| sdr-uiuc2073057
    035
      
      
    9| UC 06031408
    035
      
      
    9| APU-4241
    035
      
      
    a| (OCoLC)19109186
    040
      
      
    a| VXG c| VXG d| UIU
    049
      
      
    a| UIUU
    090
      
      
    a| QK601 b| .B65
    100
    1
      
    a| Boyer, G.
    245
    1
    0
    a| Etudes sur la biologie et la culture des champignons supérieurs.
    260
      
      
    a| Bordeaux : b| Impr. Gounouilhou, c| 1918.
    300
      
      
    a| 116 p. b| illus., 4 plates. c| 25 cm.
    502
      
      
    a| Thèse--Bordeaux.
    504
      
      
    a| Bibliography: p. [107]-114.
    538
      
      
    a| Mode of access: Internet.
    650
      
    0
    a| Mushroom culture.
    650
      
    0
    a| Fungi.
    974
      
      
    8| ia.etudessurlabiolo00boye b| UIU c| IUIUC d| 20180315 s| ia u| uiuo.ark:/13960/t47q4315x y| 1918 r| pdus q| bib

Access online

Google Preview