Item Details

Головні умови успішности проповіди

Holovni Umovy Uspishnosty Propovidy

написав Свщ. Др. Ярослав Левицький
napysav Svshch. Dr. I͡Aroslav Levyt͡sʹkyĭ
Format
Book; Online; EBook
Published
Lʹviv : Z drukarnï "Dila", 1917.
Львів : З друкарнї "Діла", 1917.
Language
Text in Ukrainian Cyrillic script
Description
73, [2] p. ; 23 cm.
Mode of access: Internet.
Notes
  • University of Illinois Library bookplate "Elias Czaykowsky Collection of Ukrainian Culture" on the inside of the front board.
  • Includes bibliographical references.
Logo for Copyright Not EvaluatedCopyright Not Evaluated
Technical Details

  • LEADER 02007cam a2200445Ia 4500
    001 101720698
    003 MiAaHDL
    005 20160901000000.0
    006 m d
    007 cr bn ---auaua
    008 900530s1917 un b 000 0 ukrod
    035
      
      
    a| sdr-uiuc1937236
    035
      
      
    a| (OCoLC)728136676
    040
      
      
    a| UIU c| UIU
    043
      
      
    a| e-un---
    049
      
      
    a| UIUU
    100
    1
      
    6| 880-01 a| Levyt͡sʹkyĭ, I͡Aroslav, d| 1878-1961.
    245
    1
    0
    6| 880-02 a| Holovni umovy uspishnosty propovidy / c| napysav Svshch. Dr. I͡Aroslav Levyt͡sʹkyĭ.
    260
      
      
    6| 880-03 a| Lʹviv : b| Z drukarnï "Dila", c| 1917.
    300
      
      
    a| 73, [2] p. ; c| 23 cm.
    500
      
      
    a| University of Illinois Library bookplate "Elias Czaykowsky Collection of Ukrainian Culture" on the inside of the front board. 5| IU-R
    504
      
      
    a| Includes bibliographical references.
    538
      
      
    a| Mode of access: Internet.
    546
      
      
    a| Text in Ukrainian Cyrillic script.
    562
      
      
    a| First 16 pages of book are missing, and item has some fire damage. 5| IU-R
    650
      
    0
    a| Devotional literature.
    650
      
    0
    a| Preaching z| Ukraine x| History.
    651
      
    0
    a| Ukraine x| Church history.
    710
    2
      
    a| Elias Czaykowsky Collection (University of Illinois at Urbana-Champaign Library) 5| IU-R
    880
      
      
    6| 260-03 a| Львів : b| З друкарнї "Діла", c| 1917.
    880
    1
    0
    6| 245-02 a| Головні умови успішности проповіди / c| написав Свщ. Др. Ярослав Левицький.
    880
    1
      
    6| 100-01 a| Левицький, Ярослав, d| 1878-1961.
    974
      
      
    8| ia.holovniumovyuspi008800 b| UIU c| IUIUC d| 20180315 s| ia u| uiuo.ark:/13960/t1qg3hj0x y| 1917 r| pdus q| bib

Access online

Google Preview