Item Details

Verhandeling Over de Vereischten van Natuurkundige Afbeeldingen

door H. Schlegel .
Format
Book; Online; EBook
Published
Haarlem, F. Bohn, 1849.
Language
Dutch
Description
86 p. plates (part col.)
Mode of access: Internet.
Notes
  • "Eene door Teylers tweede genootschap in het jaar 1827 bekroonde prijsvraag."
  • Bibliographical footnotes.
Logo for No Copyright - United StatesNo Copyright - United States
Technical Details

  • LEADER 01185nam a22003371 4500
    001 012201864
    003 MiAaHDL
    005 20130205000000.0
    006 m d
    007 cr bn ---auaua
    008 880129s1849 ne f b 00010 dut d
    035
      
      
    a| sdr-nrlf.b137518626
    035
      
      
    a| GLADN67257774
    040
      
      
    a| CUY c| CUY
    090
      
      
    d| k- a| QH50 b| .S32
    035
      
      
    a| (OCoLC)17383350
    100
    1
    0
    a| Schlegel, H. q| (Hermann), d| 1804-1884.
    245
    0
    0
    a| Verhandeling over de vereischten van natuurkundige afbeeldingen, c| door H. Schlegel ...
    260
    0
      
    a| Haarlem, b| F. Bohn, c| 1849.
    300
      
      
    a| 86 p. b| plates (part col.)
    500
      
      
    a| "Eene door Teylers tweede genootschap in het jaar 1827 bekroonde prijsvraag."
    504
      
      
    a| Bibliographical footnotes.
    538
      
      
    a| Mode of access: Internet.
    974
      
      
    b| UC c| NRLF d| 20140619 s| google u| uc1.c2790424 y| 1849 r| pd q| bib

Access online

Google Preview