Item Details

À Travers le Salariat: L'industrie Drapière de Vienne et la Condition de L'ouvrier Drapier Viennois .

Urbal, D', Capitaine
Format
Thesis/Dissertation; Book; Online; EBook
Published
Lyon, Baise, 1911.
Language
French
Description
284 p. plates. 26 cm.
Mode of access: Internet.
Dissertation Note
Thèse--Univ. de Lyon.
Notes
"Index bibliograpique": p. 1-2.
Logo for No Copyright - United StatesNo Copyright - United States
Technical Details

  • LEADER 01229nam a22003615 4500
    001 008892023
    003 MiAaHDL
    005 20101005000000.0
    006 m d
    007 cr bn ---auaua
    008 980529s1911 fr f b 000 0 fre d
    035
      
      
    a| sdr-njp1965278
    035
      
      
    9| CHE0323TS
    035
      
      
    a| (OCoLC)39197807
    040
      
      
    a| PUL c| PUL
    100
    1
      
    a| Urbal, d', c| capitaine.
    245
    0
    0
    a| À travers le salariat; b| l'industrie drapière de Vienne et la condition de l'ouvrier drapier viennois ...
    260
      
      
    a| Lyon, b| Baise, c| 1911.
    300
      
      
    a| 284 p. b| plates. c| 26 cm.
    502
      
      
    a| Thèse--Univ. de Lyon.
    504
      
      
    a| "Index bibliograpique": p. 1-2.
    538
      
      
    a| Mode of access: Internet.
    650
      
    0
    a| Textile fabrics.
    650
      
    0
    a| Textile industry.
    650
      
    0
    a| Labor and laboring classes z| Austria z| Vienna.
    650
      
    0
    a| Wages.
    974
      
      
    b| NJP c| NJP d| 20150529 s| google u| njp.32101043314176 y| 1911 r| pdus q| bib t| non-US bib date1 between 1879 and 1924